Zobrazit přihlášovací formulář

Testování cyklodoplňků R2 - recenze

Testování cyklodoplňků R2 - recenze

Dostala jsem email o novém testování, který se týkal cyklodoplňků - helma, rukavice, brýle. Neváhal jsem a přihlásila jsem se. Za pokus člověk nic nedá a kdo nic nezkusí, nic nemá. 🙂
A byli jsme vybraní. Moc mě to potěšilo, jelikož syn a muž jezdí každý víkend na cyklovýlety. Syn už je zdatný a ujede hodně a hlavně jezdí moc rád, o kolo se stará a vždy když dlouho nejede, moc se na kolo těší. Jako jeho táta, který v něm má už super parťáka. Dcera je menší, zatím válí hlavně na odrážedle, kolo zkouší, ale jako brácha z toho nadšená není 🙂😁

Helmy - teda jako desing parádní. Všem nám hned padly do oka ty matné. Jsou lehoučké, snadno se nastavuje délka, je tam i ochrana pod bradu na suchý zip. U té nejmenší helmy, pro dceru, jak se utáhne, tak už se tam nevejde. 
Samozřejmostí je i nastavení obvodu, kolečko, které zvládají děti používat. Helmy, krom té nejmenší mají i vzadu světýlko, které se snadno zapne/vypne. 
Mě osobně by se i líbilo, kdyby i ty helmy pro nejmenší byly ve stejném designu, jako ty pro větší děti. To matné provedení se mi líbí více. A kvalita obrázku na helmě pro nejmenší nic moc. Uvítala bych reflexní prvky/odrazky na všech helmách - i z boku. 

Rukavice - jelikož jsme se nějak sekli u měření, syn a muž nemohli v čase testování vyzkoušet. 
U pánských rukavic by si muž bílé nevybral, otírá si občas čelo a hned by byli špinavé. Bílá je pro něj dost nepraktická barva. 
U 4leté dcery problém s oblékáním, jako u všech rukavic.

Brýle - pánské jsou teda parádní, muž v nich vypadá fakt dobře 🙂  Sedí perfektně na nose, nikde netlačí. 
Dcera je zkusila, ale helmu + brýle dohromady nosit nechce.

Naše testování stále probíhá a uvidíme, co všechno vydrží postupem času. 
Moc děkujeme, že jsme se mohli zúčastnit. 
 

0.0
Publikováno , přečteno 328x

Kategorie