Zobrazit přihlášovací formulář

Linteo Baby - recenze

Linteo Baby - recenze

Jdeme na koupání. Jako první přijde na řadu mycí mléko a šampon Linteo Baby. Dcera se koupe ráda, ale někdy protestuje při mytí vlásků. Namočíme vlasy a dáme trochu šamponu. Pěkně voní a dobře pění. Holčička neprotestuje, ani když jí kousek steče do tváře, zdá se, že není dráždivý na oči.

Namydlíme celé tělo a pokožka je pěkně sametová. Utřeme a je klid, dcera nic nenamítá. Osušíme tělíčko a přijde na řadu tělové mléko Linteo Baby.  Pěkně se roztírá a krásně voní. Nechám dceru, aby si namazala nožky, baví ji to a je pro ni koupání a hygiena hrou. Pak rozetřu sama, pravidelně. Pokožka je vláčná a hydratovaná. Přichází na řadu plenky. Mají pěkný obrázkový design. A šup do postýlky.

Uvidíme, jak do rána. Dcera ráda spí na boku a občas se u nějakých plen stalo, že nohavičkou protekly. Ráno vstáváme a dcerka je pěkně v suchu. Plenky mají velkou savost, pokožka nebyla po noci podrážděná ani začervenalá, jak to někdy při její choulostivé pokožce bývá. 
Tak jsme ještě zkusili vlhčené ubrousky Linteo Baby. Jsou hodně vlhčené, voňavé a dobře se s nimi utírá jak zadeček, tak jsou vhodné na běžné používání, kdy není možnost dceři umýt ruce. Ubrousek je tak skvělý pomocník při hygieně. Celkově kolekci Linteo Baby používáme už asi týden  a zatím za nás velká spokojenost. Ekzém se nezhoršil. Naopak se pokožka zdá více hydratovaná. Krásně voní  a má i hezký desing. Jako maminka doporučuji ostatním maminkám. Určitě nezvolíte špatně. Linteo je fajn.

0.0
Publikováno , přečteno 411x

Kategorie