Zobrazit přihlášovací formulář

Testování cyklo doplňků značky R2 pro celou rodinu

Testování cyklo doplňků značky R2 pro celou rodinu

Děti přišel velký balík. Jéé, helma ta růžová je moje(dcerka 6let), robotí zase moje(synek 4roky)mami ještě je tu jedna růžová budeme ladit. A pro tátu oranžová aspoň bude dobře vidět. A rukavice, no dobrý a tyhle jdou konečně dobře sundavat jsou tu poutka.
Dětská helma pro synkahttps://www.r2.cz/helmy/na-kolo/cyklisticka-helma-r2-bunny-ath28d oblíbil si ji na první pohled a nechtěl ji sundat ani na pískovišti, oproti té co jsme doma měli mu zřejmě sedla a nevadila. Problém byl s rukavicemi, ačkoliv jsem dětem ruce přeměřila a synkovi přidala 2cenťáky navíc, jemu jsem ji oblékla horko těžko (pravdou je, že on prstové rukavice i normálně moc nechce, má takové miminkové prstíky.) https://www.r2.cz/rukavice/cyklisticke-rukavice-r2-hoppy-atr48c    
Starší dcerka měla velikost rukavic stejnou a byla po počátečním zvyknutí si spokojená, nejdřív, že jí prý tlačí mezi palcem a ukazováčkem, ale pak si ji tak neutahovala a ok. Plus byl objev proutek EasyOff, už žádné rukavice naruby,a práce s otáčením na líc.
Dcerky helma je myslím topka

https://www.r2.cz/helmy/na-kolo/cyklisticka-helma-r2-lumen-junior-ath20h pro malé slečny co chtějí vypadat jak velké cyklistiky, integrovaná zadní blikačka a její jednoduché ovládání. Při správném přeměření hlavy sedla jak hrnec na p... ;)  je lehká, bytelná, snadno stavitelné pásky a líbivý design. K tomu dostala i sluneční brýle s výměnnými sklíčky, https://www.r2.cz/bryle/slunecni/sportovni-slunecni-bryle-r2-hero-at092d konečně v podvečer cestou z výletu, si  nestěžovala, že ji vlítla muška do oka, brýle totiž perfektně přiléhají a sedí i do přilby. Díky dostatečnému odvětrání neměly děti ani zpocené hlavy.
Přilba pro mě (samo, že růžová, musím ladit s dcerkou) https://www.r2.cz/helmy/na-kolo/cyklisticka-helma-r2-cliff-ath22f-2, si říkám no helma všechny jsou stejné, některé asi lepší, že jsou lehčí ale i dražší. Tahle je sice cenová kategorie vyšší než jsem měla dříve, ale je znát, že něco vydrží, je fakt lehoučká, nikde nedře při vibracích, netlačí a hlava se nepaří a to mám vlasů na rozdávání, snadno nastavitelná, polstrovaný pásek pod bradou taky fajn. 
Manžel v balíku našel výbavu i pro sebe (oranžový, to myslíš vážně? Jo, budeš dobře vidět....), teda  nasadil přilbu https://www.r2.cz/helmy/na-kolo/cyklisticka-helma-r2-explorer-ath26f-l-2, brýle https://www.r2.cz/bryle/slunecni/sportovni-slunecni-bryle-r2-master-at086o, rukavice https://www.r2.cz/rukavice/cyklisticke-rukavice-r2-vouk-atr19q, heleď dobrý viď.. já tu přilbu začnu tedy na kolo s vámi nosit, to není vůbec zlý. Po návratu domů z výletu, spokojenost veliká. V rukavicích se ruce nepotí, pohodlné v terénu, nedřou, netlačí. Brýle jen bonus navíc. Po jedné z vyjíždek volal do cyklo obchodu a objednal si nové ekektrokolo, chce s námi jezdit častěji a výbava od značky R2 byla prý poslední kousek z puzzle co mu do skládačky společných cyklovýletů chyběl. 
Přiznám se, že jsem dřív švindlovala a přilbu na kolo si nebrala, nebyla mi pohodlná. I když dětem ji dávala pokaždé, na odrážedlo, do sedačky na kolo, na koloběžku a kolo, ať se jim to líbilo nebo ne, museli ji prostě mít (chudáci) teď je nosíme na kolo všichni, malí i velcí 
bezpečnost je přeci na prvním místě a s ní jde v ruku v ruce kvalita i pohodlí. Značka R2 nás všechny přesvědčila. 

PS: ač to nebylo původně v plánu, museli jsme do cykloservisu na opravu přehazovačky u dcerky kola. Pán si hned všiml naší nové výbavy helem, brýlí a rukavic, prý že vypadá moc dobře a že se podívá na nabídku firmy.... To není reklama, ale kvalita je vidět, protože se dobře nosí. 
 

0.0
Publikováno , přečteno 347x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie