Zobrazit přihlášovací formulář

Testování výrobků Linteo

Testování výrobků Linteo

Jsem moc ráda, že jsme měla možnost testovat produkty Linteo. Aniž by firma věděla, byla to vůči mě výzva, zda produkty opravdu obstojí. Jsem totiž mámou tří dětí a používala jsem vždy jen jednu oblíbenou značku plínek a jednu značku dětské kosmetiky :-) Do nedávna jsem tedy tuto značku nezkoušela a po otestování jsem byla velmi mile překvapena.

A teď vezmeme produkty jeden po druhém.

Prémiové plenky Linteo, maximální spokojenost. Plenky jsou na omak heboučké, tudíž velmi příjemné k dětské pokožce. Absorbují skvěle, vydrží celou noc bez přebalení a že toho malá vypije. Gumička na zádičkách udrží vše kde má. Díky vymakanému jádru plenky se moč rovnoměrně absorbuje, takže nevzniká "raneček" jen zepředu nebo vzadu plínky. Za zmínku stojí i miloučký potisk plen s roztomilým medvídkem.

Vlhčené ubrousky, naprosté jedničky. Ani přemokřené, ani suché, tak akorát, jak si u ubrousků představuji. Jemná příjemná vůně po aloe vera. Jsou pevné, takže jich při přebalení stačí použít jen pár. A co mě velmi potěšilo, i když zůstane z balení vyčuhovat ubrousek, tak do dalšího přebalení nevyschne, drží si svou vlhkost. 

Mycí mléko a šampon má moc příjemnou vůni a co je pro mě u těchto výrobků nejdůležitější, neštípe miminko v očičkách.

Tělové mléko, trošku mě zklamala vůně, nevoní mi. Ale co je určitě plusové, tak to že se rychle vstřebává.

Po odzkoušení produktů bych se vůbec nebála jej s radostí doporučit ostatním maminkám, za mě hlavně plenky a vlhčené ubrousky. Mě v těchto produktech Linteo velice potěšilo a mám nové favority v péči o svou holčičku.

0.0
Publikováno , přečteno 4912x

Kategorie