Zobrazit přihlášovací formulář

Testování školního setu Baagl s motivem dinosaurů

Testování školního setu Baagl s motivem dinosaurů

Jako maminka budoucího prvňáčka oceňuji především nízkou váhu batohu, která je pouze 1003 g 

 

Co se týká rozdělení batohu myslím, že je vyřešeno velice elegantně a vzhledem k rozložení zátěže i vhodně. Taška má zapínání na 2 zipy (což mě osobně vyhovuje více, protože s těmi zacvakavacími jsou časté potíže s nechtěným otevřením). 

Pod 1. zipem, který lze otevřít úplně, je kapsa členěna do 3 fochů, a několika menších kapsiček... V jedné z nich na nás čekalo milé překvapení v podobě elegantního silikonového černého náramku s nápisem Baagl. Syn z něj měl velkou radost a už ho hrdě nosí.  

Pod druhým zipem už je pouze hlavní kapsa, na jedné straně všita cedulka, kam můžete vyplnit kontaktní údaje a na protilehlé straně "kapsička" na rozvrh. Trošičku mě mrzí, že není rozvrh do batohu součástí, přec jen vypadalo by to moc hezky sladěné se vzorem dinosaurů. 

Aktovka má ergonomicky tvarovaná záda, takže by měla podporovat zdravý vývoj páteře a zároveň díky vzduchovým polštářkům umožnit proudění vzduchu a tím snížit i riziko pocení. 

Syn má úzká ramena (asi jako bude mít hodně prvňáčků), a proto velice oceňuji možnost nastavení ramenních popruhů, mimo klasického nastavení (utažení nahoře a dole) má ještě navíc nastavitelný popruh, kterým se mohou oba popruhy přes prsa spojit a zabránit tak padání popruhů z ramen. Je úžasné, že je pás pohyblivý i na výšku - nikoliv pouze na stažení - takže se dá opravdu velice dobře nastavit. 

 

Reflexní prvky na batohu jsou zepředu, zboku, i na ramenních popruzích. 

Na obou stranách jsou síťové kapsičky na pití.

A jako poslední věc, nemohu vynechat přívěsek Pop-it ve tvaru dinosaura umístěný na zipu. Nicméně lze oddělat a je tak na každém, zda ho na tašce nechá či nikoliv. 

Tolik asi k hodnocení batohu. 

 

Penál

Moc se mi líbí jak je čistě prošitý (žádné místy dvojité prošití, šikmé atd.) Vnitřek je prošit látkou- nikoliv jen tak poplastovaným papírem, který za chvicku prodře nebo bude jiným způsobem trhat... Penálů už jsem viděla opravdu hodně a musím říct, že tento je super, nic se nepáře, barevně hezky ladí a členění je dle požadavků naší budoucí třídní učitelky. 

Má celkem 2 patra. Ve vrchním patře je na jedné straně místo na rozvrh, gumu, pravítko prip.nůžky.....  a na druhé pak 8x na tužky, pera... 

Ve spodním je 2x8 - na pastelky, fixy...

 

Součástí dodávky byl i svačinový box, desky na malé sešity, a stahovací pytlík na tělocvik nebo přezůvky...

 

Za nás mohu jen doporučit

0.0
Publikováno , přečteno 307x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie