Zobrazit přihlášovací formulář

Školní sada Baagl s vlaštovkami

Školní sada Baagl s vlaštovkami

Při výběru aktovky pro dceru, která půjde do 1. třídy, je pro mě velice důležitá hmotnost, což myslím tato splňuje na 100%. Váha cca 1 kilogram je pro každého prvňáčka přijatelná. 

Oceňuji posuvný zádový systém ERGO ADJUSTABLE SYSTEM. Za mě pecka, aktovka v podstatě roste s dítětem. Samozřejmostí jsou nastavitelné ramenní, prsní a boční popruhy. Aktovka se přizpůsobí postavě dítěte. Další skvělá věcička jsou síťované kapsy na boku aktovky, rovnou dvě :). 

Aktovka má pevný tvar, rozhodně se nikde nic nepomačká, krásně bude stát u lavice a nebude se válet v uličce. Materiál je voděodolný, za mě také skvělá volba, přece jen občas prší :). Na aktovce jsou také reflexní prvky kvůli bezpečnosti dítěte. A navíc je zde modrá bambule :))). 

Co se týče vnitřku aktovky, líbí se mi vnitřní organizér, dítě snadno najde, co potřebuje. Dceru zaujala především kapsička na mobil, ale tedy je malá... pokud to tedy je myšleno na mobil, tohle je z naší strany jediný nedostatek. Kapsička na síťku je fajn na drobnůstky.

Najdeme zde i rozvrh hodin, to určitě ocení i rodiče, že nebudou muset šmátrat po pouzdře a hledat, co má dítko zítra za předměty, jednoduše otevře aktovku a vidí. Pod ním další kapsička na zip. Samá pozitiva, sama miluju v kabelce a batohu spoustu kapes. Baagl to trefil dobře.

Ke školní aktovce nedílně patří také samozřejmě pouzdro. Tohle je relativně prostorné, pro prvňáčka určitě vyhovující. Je jednopatrové se dvěma chlopněmi.  Najdeme zde opět kapsičku na rozvrh hodin. 

K setu patří i desky, sáček na přezůvky nebo tělocvik, na něm oceňuji kapsu na zip. Lze nosit i místo baťůžku na nějaký kroužek, je z omyvatelného materiálu. Poslední testovanou  věci je krabička na svačinka, uvnitř má dělící přihrádku. 

Celkově se tato sada velmi vydařila, krásná barva, motiv vlaštovek je parádní. Za nás perfektní, dcera se denně ptá, kdy už konečně s ní půjde do školy... 

0.0
Publikováno , přečteno 297x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie