Zobrazit přihlášovací formulář

Testování produktů Persil a Silan

Testování  produktů Persil a Silan

Jsem ráda, že jsem měla možnost testovat právě tyto výrobky, protože konkrétně kapsle na praní jsem nikdy dříve nezkoušela a byla jsem na ně nejvíce zvědavá, jak obstojí.

S velkou chutí jsem se tedy pustila do testování kapslí Persil Discs 4v1 Sensitive. Dříve jsem nic takového nezkoušela pro důvody, že si neodměřím sama množství prášku, zda bude množství v kapsli stačit nebo právě na menší  množství prádla ho naopak nebude moc, nebude pěnit a nevypere se zcela, zůstanou mapy. Obavy byly ale zcela zbytečné. 

Testovala jsem na menší množství prádla, větší množství a dokonce i na tmavé prádlo. Běžně používám na tmavé a barevné pouze speciálně k tomu prášky určené. Pokud je uvedeno na obalu, že je prášek vhodný pro světlé i barevné, úplně důvěřivá k tomu nejsem, ale riskla jsem to tedy i na tmavé. Byla jsem mile překvapena. I přesto, že jsem prala na rychlo program, prádlo bylo vypráno bez map na tmavém oblečení.  Ať byla pračka plná nebo jen částečně naplněná, výsledek vždy super. Prádlo vypráno do čista. Samozřejmě až na špinavé bryndáčky, to se ale snad ani neočekává, že by zmizely všechny flíčky po mrkvi, špenátu atd. při praní na 40.

Vůně mi vyhovuje, že je jemná a nevtíravá, za mě by to tak u pracích prostředků pro miminka mělo být. Praktická krabička a jednoduchost při používání kapslí, nemám co vytknout.

 

Prací prášek Persil Sensitive se určitě řadí k těm lepším pracím práškům, kdy vypere běžné zašpinění a zanechá příjemnou vůni. Dobře se rozpouští i při nižších teplotách.  Dcerce jako mírnému atopikovi nevadí a pokožku z něj nemá podrážděnou.

 

Persil sensitive gel – musím přiznat, že tento výrobek jsem testovat nemusela, protože je to pro mě „starý známý“.  Peru v něm pravidelně a jsem s ním velmi spokojená. Poradí si s běžným zašpiněním, krásně jemně voní a je šetrný k citlivé pokožce mé holčičky.

 

Aviváž Silan Sensitive – na dětské prádlo a zvláště bílé moc aviváž nepoužívám, ale když testujeme, tak jdu do toho. Aviváž jsem přidala k praní povlečení, dek a spacích vaků dcerky a nemám co vytknout. Voní pěkně, prádlo je měkké a jemné .

 

Ve shrnutí všech výše testovaných výrobků můžu nejvíce vyzdvihnout to, co se od produktů této řady očekává a to, že jsou šetrné k dětské pokožce.  Velmi pěkně, jemně a nevtíravě voní. Prací síla je přesně taková, jaká by dle mě měla být. Na těžce vypratelné fleky máme k tomu speciálně určené prostředky a na běžné flíčky a znečištění je Persil naprosto dostačující. 

 

Persil i Silan můžu s radostí doporučit ostatním maminkám, ať se zdravou, případně i s citlivou pokožkou miminka.

0.0
Publikováno , přečteno 268x

Kategorie