Zobrazit přihlášovací formulář

Testování prací prostředky Persil Sensitive a Silan

Testování prací prostředky Persil  Sensitive a Silan

Chtěla bych poděkovat za možnost testování řady pracích prostředků Persil Sensitive , určené především na praní miminkovského a dětského prádla. Do testování jsem se přihlásila, protože mám malé miminko a řešila jsem,  v čem prát jeho věcičky. 
Na klasické prádlo používám střídavě klasický Persil nebo Ariel, na dětské věci jsou zkoušela Jelínka, ale nebyla jsem úplně spokojená.

Kapsle Persil Discs 4v1 Sensitive
- kapsle, byla jsem spíše skeptická, protože kapsle konkurenčního výrobce se nechtěla rozpouštět a dělala fleky na oblečení.  Při testování kapslí Persil senzitive jsem zvolila teplotu praní 30-40 C, program cca 1-2,5h, podle typu prádla, běžně zašpiněné. 

Musím říct, že se kapsle pěkně rozpouštěla, prádlo pěkně vyprané, jemná nevtíravá vůně. Takže na běžně zašpiněné prádlo mohu doporučit - spokojenost. Spotřeba 1-2 kapsle na praní ( 2 kapsle na 7 kg prádla).

Praktická krabička, zavírání občas potrápilo, vůně nevtíravá, kůže miminka bez reakce.

 

 

Prací prášek Persil Sensitive 

vyzkoušeno jak na naše běžné oblečení, miminkovské a ložní prádlo, většinou při teplotě 40-90C, program praní min. 2 h, opakované máchání. Při teplotě pod 40 C se prášek hůře rozpouštěl, zůstával v zásobníků a na tmavším oblečení byly občasné mapky..

Prala jsem prostěradlo se skvrnou od krve - vypráno, skvrnka zmizela - vypráno.

Persil sensitive gel

vyzkoušeno především na miminkovské oblečení - praní při teplotě 30-60C programy v délce 1-2h (s opakovaným mácháním), prádlo běžně zašpiněné. S prádlem si gel velice dobře poradil, krásně vypráno, příjemně voní. Kůže miminka bez reakce na prací prášek.

Aviváž Silan Sensitive –aviváž běžně moc nepoužívám, prádlo suším v sušičce, tak není potřeba. Ale vzhledem k tomu, že byly slunečné dny, sušila jsem venku na sušáku, tak se aviváž hodila. Pěkně změkčila miminkovské věci a ručníky. Vůně téměř neznatelná, nevtíravá.

 

Persil i Silan mohu doporučit, s většinou  zašpiněného prádla si poradil (běžné zašpinění), s fleky od krve, moči si poradil. Trochu jsme zápasily s flekem od rajské omáčky, ale i tak se redukoval na méně viditelný.

Šetrný k pokožce, malá bez kožních reakci, já také .. 

Persil i Silan můžu s radostí doporučit ostatním maminkám, ať se zdravou, případně i s citlivou pokožkou miminka.
 

0.0
Publikováno , přečteno 314x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie