Zobrazit přihlášovací formulář

Testování školního setu Baagl

Testování školního setu Baagl

Při pročítání článků a soutěží na Mimibazaru mě zaujala výzva k testování školního setu Baagl. Jelikož jsme chtěli synovi v létě k narozeninám pořídit prostornější, lehčí a kvalitnější aktovku a už jsem na internetu koukala na batohy a aktovky této značky, o to větší nadšení potom bylo, když jsem se dozvěděla, že se na nás usmálo štěstí!:))

      

Protože už syn absolvoval 1.třídu a dcera chodí do 4.třídy,máme tedy možnost srovnání.. V první řadě nás nadchla váha aktovky, se starou v porovnání mnohem lehčí. Potom další skvělá věc za mě je uspořádání vnitřního prostoru aktovky, ve staré měl jen jednu hlavní kapsu, pak přední a boční na pití - toť vše. V této aktovce první kapsa po otevření skvělý výklopný systém, kdy se nic nevysype, protože prostor je parádně rozdělen na tři části, kam se vejdou s přehledem sešity, učebnice, penál i svačinový boxík :) Jako skvělý bonus klip na připnutí klíčů a kapsa na telefon, který tedy zatím nemáme, ale myslím, že možná velikostně by mohla být větší. Druhá kapsa je prostorná, velká, použila bych na větší učebnice a sešity formátu A4, tudíž by nemusel mít ani velké desky, které akorát přispívají k větší váze aktovky. Syn ocenil též zapínání na velké zipy, na staré aktovce měl zapínání cvakací, které už za rok dost utrpělo a zasekávalo se...

Úžasně měkké polstrování popruhů a ergonomický tvar zad, moc pohodlné i při větší zátěži, jak jsme zkoušeli. Nastavitelné ramenní a prsní popruhy s reflexními  prvky. Jako bonus na zipu pop it ve tvaru dinosaura, což syn velice ocenil! Taktéž náramek, který objevil uvnitř v kapsičce. K batohu ještě ve stejném designu musíme ocenit dvoupatrový penál, vypadá velice kvalitně šitý a pevné gumičky, kam se nám skvěle vejdou i silnější trojhranné pastelky, které děti v 1.a 2.třídě používají. K tomuto setu ještě patří box na svačinu, desky na sešity a sáček na přezůvky.

Za nás určitě skvělá volba a syn se moc těší, až pořádně vyzkouší v druhé třídě

      

0.0
Publikováno , přečteno 292x

Kategorie