Zobrazit přihlášovací formulář

Prací síla Persilu sensitive

Prací síla Persilu sensitive

Kapsle:

Při otevření krabičky mě oslnila jemná, ale nevtíravá vůně. Vyzkoušela jsem prvně při běžně znečištěném prádle, kdy jsem použila teplotu 30°. Aviváž jsem nedala. Kapsle se rozpustila bezproblému celá, prádlo po vyndání z pračky vonělo přesně jako kapsle v krabičce. Prádlo putovalo do sušičky, a i po ní pořád vonělo. Další várka prádla byla prána při teplotě 60° z důvodu většího znečištění (ovocný jogurt a špenátová polévka). K mému překvapení se vypralo vše. 

 

Prací gel:

Tento znám trochu již z dřívějška, kdy jsem s ním měla obecně dobré zkušenosti. Líbí se mi na něm hlavně jemná, vyloženě "miminkovská" vůně. Aviváž tak není potřeba. Při testování gelu jsem neměla nějaké větší znečištění, to jsem si nechávala na testování prášku. Gel používám především na ložní prádlo, deky apod. 

Prací prášek:

Prášek byl pro mě premiérou, proto jsem ho nechala schválně na tu největší špínu, jako bylo třeba kakao na bílém tričku nebo meruňky na světlém tílku. Raději jsem použila v obou případech teplotu 60°. Vypralo se vše, po skvrnách ani památky. Upřímně, překvapilo mě to. Fotky trička přikládám. Na druhou stranu musím říct, že já osobně k tomuto prášku musím aviváž přidat, jelikož jsem z prádla nic necítila. Ale prioritou pro mě je dobře vyprané prádlo, vůně je jen bonus k tomu. 

 

 

 

Aviváž:

K té asi není co dodat. Pro mou pračku stačí dát jen půl víčka a prádlo voní pěkně. Vůně je z prádla cítit i po týdnu ve skříni. 

 

Celkově tyto výrobky hodnotím kladně. Vyzdvihnout musím prací schopnosti, ty mě opravdu mile překvapily. Ráda se ke všem výrobkům vrátím. 

 

4.0
Publikováno , přečteno 323x

Kategorie