Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Persil Sensitive

Testování Persil Sensitive

Mám tu čest podílet se na testování pracích prostředků Persil Sensitive. V mé rodině vyrůstá dcera 16 let  a žije s námi druhá dcera, která má 2 holčičky. Tříletá Thea je bez problémů,  dcera Sandra a vnučka Vanda 1,5 r mají atopický ekzém. Sandra mívá období klidu, kdy je kůže v relativním klidu a pak se objeví ekzém. Vandě se objevil v prvním půlroce života a pokožka je podrážděná stále. Prádlo holkám peru v šetrných pracích prostředcích. Zkušenosti mám s výrobky fi. Eurona a Madel. Byla jsem s nimi spokojena, tak jsem jiné  další produkty nevyhledávala . Nabídka na odzkoušení něčeho nového mne zaujala a jsem ráda, že jsem poznala další produkt, který potěší kůži ekzematika.

Peru tedy již třetí týden v NOVÉM prostředku a jsem mile překvapena.  Střídám kapsle s práškem a gelem, což jsem ostatně dělala i před testováním - beru ohledy na pračku :-).  Produkty jsou baleny v plastových obalech, líbivý design obalu, dobře čitelné informace o výrobku a oceňuji i velikost balení - vejde se mi dobře do nejvyššího regálu v koupelně a tak mám jistotu, že prostředky holčičky neochutnají.

Dodržuji dávkování pracích prostředků  doporučené výrobcem  ( mívám tendenci na špinavější prádlo dávat více prostředku) a i tak jsem velmi spokojená s kvalitou vyprání různých skvrn, o  kterých u našich holčiček není nouze. Písek, bláto i skvrny od trávy či různých šťáviček neodolaly a navždy zmizely, menší problém byl se skvrnou od ledové kávy, kterou vyrobila starší dcera a nechala ji zaschnout... Nádherně jemnou vůní je kromě prádla provoněna i pračka a když  přijde návštěva, hned se pídí, čím nám tak pěkně voní koupelna.

Nechci psát, že se ekzém u holek podařilo díky pracím prostředkům úplně vyléčit ( někdy podobné informace v inzerci zahlédnu), protože toto onemocnění je otázkou dědičnosti, celkového stavu organismu, imunity a dalších vnitřních i vnějších faktorů a rozhodně se pracím prostředkem nedá vyléčit, ale stav  pokožky může hodně ovlivnit. Mohu s čistým svědomím napsat, že Persil sensitiv je velmi šetrný k problematické pokožce, nedráždí jí a prádlo v něm vyprané je čisté, svěží a provoněné krásnou nevtíravou vůní čistoty. Pokožka našich holčiček po celou dobu praní v Persilu Sensitiv nejevila žádné známky podráždění a to ani v horkých dnech, kdy se holky zpotily.

 

0.0
Publikováno , přečteno 376x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie