Zobrazit přihlášovací formulář

Testování školního setu Baagl - motiv ptáčků

Testování školního setu Baagl - motiv ptáčků

Jsem maminka tří dětí (z toho jeden už rok pracuje, jeden půjde do 7.třídy a poslední se teprve do školy chystá), takže už nějaké zkušenosti máme. Z minulosti vím, že vybrat školní tašku je opravdu oříšek, protože každé to dítko má naprosto jiné potřeby (nebo alespoň u nás to tak bylo).

Když byla dcera vybrána do testování, byla jsem hrozně nadšená, řekla jsem jí to hned ten den. V první chvíli reagovala trochu podrážděně, že si chtěla tašku vybrat sama, s princeznou. Byla jsem z toho trochu smutná. Když ale set přišel, ta holka skákala do stropu a že už jinou tašku nechce a ta neskutečně rozzářená očka, když jsem postupně vybalovala další doplňky. Dcera (téměř 6 let) je velmi hubená, přestože jí dostatečně a je velmi živá, chvilku neposedí. Takže rozhodně vím, že bude potřebovat tašku, která je opravdu velmi odlehčená.

Tašku jsem vybalila, postupně i další doplňky a od té doby s ní dcera neustále chodila, hrála si na školu, dokonce jsem první dvě nebo tři noci tašku vyndávala z postele, když jsem šla malou zkontrolovat, jestli už spí.

Taška je opravdu velmi odlehčená, záda perfektně měkká, vypolstrovaná. Co opravdu moc oceňuji je spojovací spona přes hrudník, aby taška neklouzala z ramínek (která má dcera uzoučká) dolů. Největší top, čeho si malá všimla je ta velká chlupatá bambule na zipu. Ohromila mě velká spousta různých přihrádek a kapsiček a různých udělátek, to si myslím, že dětem velmi pomůže nejen najít v pohodě, co potřebují, aniž by se v tašce museli přehrabovat, ale snad je to i naučí udržet pořádek, když všechno má své specifické místečko. Líbí se mi, že taška má svůj tvar, nic se v ní nepomačká. Reflexní prvky pro bezpečí našich miláčků, uvnitř karabinka na klíče. Nastavení zádového systému je též bomba, každé dítko má jinou výšku, postavu, to jsem byla vážně moc překvapená. Vlastně jsem tuto možnost ještě nikdy u tašky neviděla. Dcera protože má dlouhé vlásky, ráda si nechává dělat různé účesy, tak mi hned sdělila, že si tašku může posunout dolů, aby nepřekážela účesu :-)

Doplňky jako krabička na svačinku, která má dělitelnou přepážku, už mám nakázáno, co kam smím ke svačince dávat. Desky na sešity, aby je malá nepomačkala. Penál, který se dá roztáhnout, už je samozřejmě plný všeho, co by do školy chtěla (i co by tam rozhodně mít neměla), lehce se rozepíná, je poměrně velký na spousty školních potřeb, je bezva. Největší top z doplňků je ovšem vak na záda. Prostorný, stahovací, přední velká kapsička, dle mého názoru je ho škoda na tělocvik, nebo bačkory, určitě ho využijeme nejen do školy, ale i na cestování.

Za nás tento set naprosto doporučujeme. Malá se do setu úplně zamilovala a už nechce princezny, ptáčkový motiv je tak chytlavý, že ji naprosto nadchnul. Mě naprosto nadchlo to provedení, kvalita, praktičnost, lehkost. U této značky rozhodně zůstaneme i do budoucna, jak bude dcera procházet základní školou.

Velmi děkujeme za možnost otestování, je to pro nás perfektní zkušenost.

0.0
Publikováno , přečteno 285x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie