Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Persil Sensitive a Silanu

Testování Persil Sensitive a Silanu

Oblíbené mám hlavně kapsle, líbí se mi ta jednoduchost, hodíte do pračky a perete. Jen se mi tedy často stávalo, že kapsle se někde přimotá do prádla a pořádně se nerozpustí. Odolnější skvrny tak zůstanou na oblečení a jedete prací kolečko znovu. Testování jsem tedy začala kapslemi a hned při otevření krabičky mě oslovila jemná vůně, která je pak cítit i z prádla. Aviváž na běžné oblečení nepoužívám a v tomto případě ani není nutná. Prádlo peru na 40 stupňů, na vyšší teplotu dávám pouze povlečení a ručníky, na které tedy do pračky aplikuji i aviváž. Pokud mám dětské oblečení hodně špinavé či potřísněné, jsem zvyklá použít před praním odstraňovač skvrn. 

V rámci testování a zvědavosti jsem však i na hodně špinavé světlé prádlo použila pouze kapsli a teplotu praní na 40cítku. Výsledek můžete vidět sami na přiložené fotografii :-) sama jsem byla moc spokojená, když jsem trička kontrolovala a byla opravdu krásně vypraná a voňavá. Stejně zafungoval i prací gel a prášek. Dávkování jsem dávala vždy podle instrukcí výrobce a odstraňovač skvrn jsem po celé tři týdny testování nepoužila. Prací síla je pro naši rodinu maximálně dostačující. Aviváž má stejně jako ostatní produkty jemnou vůni, která na prádle drží ve skříni i na ručnících visících v koupelně, což je super.

Dalším faktorem, proč jsem chtěla tuto řadu vyzkoušet, je z důvodu jejího označení sensitive, tedy vhodnou pro citlivou pokožku. Dcery dětská pokožka je hodně náchylná na vnější vlivy a občas, když jsem změnila prací prostředky, tak se mi v noci budila, že ji svědí ručička/nožička a pod pyžamkem pak měla začervenalá místa. Letní období opět ideální, kdy se i během spánku snadno zpotíme, zatím však podobný scénář nenastal, tak uvidíme dále. 

Za sebe mohu toto prací kombo určitě doporučit. Má příjemnou vůni, silnou prací sílu, cenově je dostupné a navíc ušetříte za odstraňovač skvrn. ;-)  

0.0
Publikováno , přečteno 408x

Kategorie