Zobrazit přihlášovací formulář

Školní set Shelly Dinosaurus Baagl - TESTOVÁNÍ

Školní set Shelly Dinosaurus Baagl - TESTOVÁNÍ

Tohle byla spontánní reakce mého syna, který byl vybrán pro testování školního setu firmy Baagl Shelly Dinosaurus.

Více než půl roku se těšil na aktovku a do školy. Při zápisu ohromil učitelku básničkou "Byl jeden Řek a ten mi řek, abych mu řek...." Ale pořád neměl aktovku a teď mu Mimibazar splnil sen s obrovským bonusem Dinosaurů. Takže DÍKY, MIMIBAZARE! :-D

Hned si aktovku potřeboval zkusit, samozřejmě byl tak rychlý, že pořádné fotky nešly nafotit :-)

"Tam se mi všechno vejde, je oooobrovská!"

První dojem byl, že aktovka vypadá velmi robustně, ale je neskutečně lehká (mé starší děti to štěstí na takový školní batoh neměly). Aktovka má pevná, ale měkce polstrovaná záda podšitá prodyšnou látkou, takže za horkých dnů bude pot odcházet. Díky polstrování a absenci plastových prvků mám jistotu, že ho naložený batoh nebude nikde tlačit. Navíc je při postavení na zem velmi stabilní a když se v ní bude dítě probírat a přehrabovat, aktovka pořád stojí.

"Týjo, mami, tady je kapes!"

Hned u zad je velké oddělení na velké sešity a učebnice. "A na co je tuto?" V tomto velkém prostoru je umístěna průhledná kapsička na rozvrh hodin, taková drobnost a jak potěší :-) Druhá velká "kapsa" je rozdělena měkkými přepážkami na tři oddíly. "Jé tady je kapsiček!" Ano a současně v ní najdete menší oddílky - na telefon, na tužky, na potřeby dětské fantazie. Nechybí ani karabinka na klíče malého školáčka.

"Hele a tady jsou taky přihrádky." "To máš na pití, víš?!" poučila ho starší sestra.

Takže hned jsme probrali i postranní kapsy zvenku na aktovce.

"A tuty proužky asi svítí, žejo, mami!"

Další co mě potěšilo jsou reflexní prvky na bocích i čelní části vesele zeleného klučičího batohu. Pruhy jsou dostatečně velké, takže můj syn bude dobře vidět i v zimním období.

"Jé ta se mi dobře nosí, to budu asi brzo umět číst."

Někdy dětskou logiku nechápu, ale líbí se mi. Tahle reakce přišla na snadnost samonasazení aktovky na záda budoucího prvňáčka. "Ta má krásný kšíry." Tyto jsou jemně polstrované, nastavitelné, opět zdobené reflexními prvky a mají i spojku přes hrudníček dítěte. "Hele, mami a jak mi sluší! A jak mi hezky sedí! A vůbec mě nikde netlačí, vidíš to?! A tady se to dá natáhnout a zmenší se! To jí můžu nosit i když budu velký, žejo?! A když si ji zapnu tady (zapínal si pásek přes hrudník), tak mi nespadne a nikdo mi jí neukradne. "

"Vidíš to? Na co to je?" "Tohle je pouzdro na malé sešity, aby se Ti nepomuchlaly." "Mami, ale to je chytrý!"

"A tady je tuto, to vím, to je batoh na bačkůrky. a má kapsičku na zip. Ten se mi líbí, je taky s dinosaury." Mami to je tak hezký."

"Jé a tutady je krabička na svačinu. Dám si tam přihrádku a vlevo budu nosit rohlík a vpravo taky rohlík." :-D

"Penál. Ten jsem si moc přál! A co sem všechno dáme? Jo počkej, pastelky jsem dostal ve školce a nůžky taky a řezátko a gumu jsi mi ted koupila, viď! Tak já si to tam hned dám. Ale tady je ještě místo." "To máš na tužky a pera, se kterými se budeš učit psát." 

"Já už se tak těším, budu mít nejhezčí tašku a penál a pouzdro a batoh a krabičku na svačinku ze školy. Ty jsi tak hodná, že jsi mi to koupila." "Zlato, tohle je dárek od Mimibazaru, kde kupujeme oblečení a od firmy Baagl, která tohle všechno vyrobila právě pro Tebe, abys měl zdravá zádíčka a radost."

"Mami a tady to je taky dárek od tý firmy? Ten dinosaur se dá mačkat, to budu dělat při hodině....." "Při hodině se budeš učit, tohle budeš mačkat až budeš ve stresu." opět se vložila do řeči zkušenější sestra. Já doufám, že přívěsek dinosaura vůbec nebude potřeba mačkat.

"A ten náramek budu nosit už napořád!" nandal si černý silikonový náramek s nápisem Baagl na zápěstí a šel plavat.

0.0
Publikováno , přečteno 387x

Kategorie