Zobrazit přihlášovací formulář

Rozumné nakupování

Rozumné nakupování

Vážení klienti, čtenáři a zákazníci,

 V mém e -shopu najdete kosmetiku z Mrtvého moře, z přírodních komponentů a potravinové doplňky. 

 Nejprve jsem produkty nabízela přímým prodejem. Pak se mi naskytla příležitost otevřít kamenný obchůdek Martyon. Po nějaké době jsem musela bohužel obchod zavřít z důvodu velké konkurence.

Rozhodla jsem se tedy pokračovat v prodeji na e-shopu, protože to je i můj koníček. Mám vyzkoušenou velkou škálu přípravků a dávám velký důraz na kvalitu a složení.

 Zboží v okolí rozvážím a jinak zasílám podle tarifu pošty, zásilkovnou nebo balíkovnou.

Potravinové doplňky stravy 

Abychom Vám mohla dobře poradit (s týmem Dům bylinek ), potřebujeme vědět tyto informace:
 

1.) Popište nám, jaké máte problémy a co byste chtěli změnit.

2.) Jaké užíváte léky, vitamíny, doplňky stravy? Prosím, vypište je i s dávkováním, pokud léky nepoužíváte, napište nám, že žádné léky neužíváte.

3.) Jaká je Váš věk, váha a výška.

Interakce je vzájemné působení dvou či více látek, které se navzájem mohou ovlivňovat, jedná se například o léky na předpis, volně prodejné léky, doplňky stravy, léčivé byliny, ale také kombinace s některými potravinami, nápoji či prostředím, ve kterém žijeme, například cigaretový kouř.

Užívat doplňky stravy chce v současné době stále více lidí. Je statisticky vysledováno, že asi cca 50% populace léčící se na jakoukoliv nemoc zařazuje k léčbě alternativní postupy. U nemocných s rakovinou je to dokonce až 70%.

Jako poradce pro výživu nemohu samozřejmě klienty léčit. Ale v terénu se kolikrát setkávám s lidmi, kteří užívají široké spektrum různých léků a musím tedy dbát na bezpečné užívání doplňků stravy vzhledem k jejich případné interakci s léčivy !!

Pokud je zdravotní stav klienta a tudíž i jeho medikace komplikovanější, je nutné užívání potravinových doplňků konzultovat s lékařem!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 549x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie