Zobrazit přihlášovací formulář

testování pracích prostředků a aviváže

testování pracích prostředků a aviváže

Jsem moc ráda, že jsem měla tu možnost vyzkoušet prací prostředky Persil a aviváž Silan.  Klasický sypký prášek Persil jsem používala i dřív a jsem ráda, že mají i řadu Sensitive určenou pro děti.  Ne každá značka dětskou řadu má a o to víc jsem ráda, že tady ta možnost je.  
Během zkoušení jsem měla možnost vyzkoušet jak prášek, gel, tak kapsle.  Kapsle normálně nekupuji, tak na ně jsem byla asi nejvíce zvědavá. Vůně je u všeho příjemná, jemná, prádlo po ní krásně miminkovsky voní a ani po jednom z těchto pracích prostředků či aviváže se nám neobjevila žádná alergická reakce, takže určitě pro miminka a děti doporučuji.  Co se týče skvrn, množství jsem dodržela přesně podle návodu a prádlo se hezky vypralo. Aviváž mám tendenci dávat jen minimální množství a jelikož prádlo po vyprání pouze v prášku hezky voní, stačí aviváže opravdu jen minimálně a prádlo i tak krásně voní. 
Celkově všechny prášky hodnotím kladně, to samé aviváž. Určitě doporučuji vyzkoušet i kapsle. Neměla jsem k nim takovou důvěru jako ke klasickému prášku, ale prádlo bylo hezky vyprané, takže doporučuji vyzkoušet i tuto variantu, určitě budete spokojení jako jsme my:-)

0.0
Publikováno , přečteno 401x

Kategorie