Zobrazit přihlášovací formulář

Testování a recenze venkovních her Kvído od Albi

Testování a recenze venkovních her Kvído od Albi

V balíčku od Albi na mě vykoukly dvě zajímavé hry z edice Cestovatel  pro děti od 4 let - 5 venkovních bojovek a 100 aktivit na výlety. Nyní otestujeme první zmiňovanou hru. 

5 venkovních bojovek 

Hra je v plechové krabičce s pestrým obrázkem, která je velmi praktická na výlety. Krabička se snadno vejde do každého dětského batůžku na výlety. Tuto hru doporučuji předškolákům a mladším školačkům doma , v mateřské škole , družině či základní škole. V krabičce najdete celkem 5 připravených bojovek. Každá bojovka má své atraktivní téma a krátký motivační příběh. Jednotlivé hry jsou v krabičce prakticky rozlišeny podle barev. Snadno najdete tu, kterou si chcete se svými dětmi zahrát.Bojovky lze hrát na vesnici i ve městě, v lese či na louce. Jsou vhodné pro každou příležitost zahrát si s dětmi na výletě či vycházce něco nového. 

100 aktivit na výlety

Druhá hra v balíčku byla taktéž v praktické plechové krabičce ideální na cesty. V této hře jsou úkoly také rozděleny do pěti kategorií aktivity u vody, v lese, na louce, ve městě a hrady a zámky. Mě osobně nejvíce zaujaly aktivity v lese a na louce, které jsou dětem blízké. Chcete své děti na výletě zabavit, tato hra k cestování s dětmi ideální. Malé balení, nezničitelná krabička plná zábavných úkolů, které se i vašim dětem budou líbit. 

Děkuji Mimibazaru a společnosti Albi za možnost testování těchto velmi pěkný h her se kterými jsme si užili plno zábavy a ještě už jistě užijeme.

0.0
Publikováno , přečteno 646x

Kategorie