Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze hry 5 venkovních bojovek od Albi

Recenze hry 5 venkovních bojovek od Albi

Dnes jsme se pustili testování hry od Albi, z řady Kvído, 5 venkovních bojovek. Malá plechová krabička, která se vejde i do kapsy, skrývá balíček odolných kartiček, rozdělených barvami. Každá barva představuje jednu bojovku a jednotlivé kartičky jsou očíslované. Takže i když vám je děti pěkně zamíchají, zorientujete se rychle. 

My dnes s kluky 2x4,5 roku a 7,5 roku udělali bleskovou akci. Do batůžku jsem sbalila "poklad", do kapsy krabičku a mobil, abych pro Vás mohla i fotit a šlo se. Zvolila jsem bojovku indiánská moudrost. Bylo velmi snadné ji napasovat na terén kolem našeho bydliště a opravdu vše šlo za pochodu. Nasmáli jsme se u indiánských jmen. Vytvořili jsme indiánskou vesnici.

Obratnost jsme také zvláli.

Ulovili jsme si lišku, jelena a medvěda. Kromě toho jsme vyzkoušeli i jinou stravu a to bukvice. To byl pro kluky velký zážitek.

Prostě jsme si každý z úkolů pořádně užili a "poklad" na konci byl takovou třešničkou na dortu.

 Jediný úkol, který byl pro kluky náročný, bylo nakreslení mapy ČR a zakreslení alespoň 3 řek. To mi přišlo opravdu velmi náročné pro danou věkovou skupinu (na krabičce uvedeno 4+). Kreslila jsem tedy já a řeky kluci vyjmenovali. A náročný byl odhad času, to ale není překážka a je to jen věc cviku.

Za nás tedy jednoznačně doporučujeme. Bojovky jsou dobře připravené k okamžitému použití, dávají ale možnost a mnohdy i návod, jak si je "vyšperkovat". Doufáme, že se nám brzy podaří se pustit do další bojovky a to i s kamarády.

0.0
Publikováno , přečteno 2283x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie