Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze hry 100 aktivit na výlety od Albi

Recenze hry 100 aktivit na výlety od Albi

Zásilka na testování nás bohužel zastihla až po dovolené a ve chvíli, kdy nás navštívila potvora střevní viróza a v intervalu několika dnů jsme se všichni střídali. I přesto jsme ale aktivity zvládli testovat. Poprvé třeba cestou kolem naší Jablonecké přehrady na vytouženou zmrzlinu. Ale ta cesta, místy která známe, to je nuda. 

Z kapsy tedy přišla na řadu krabička, která je plechová, takže něco vydrží. Uvnitř je 50 oboustranných odolných kartiček. Ty jsou opět barevně rozděleny tentokrát podle lokality, ve které se nacházíte (město, u vody, hrady/zámky, les a louka). Z aktivit ve městě se klukům (2x 4,5 a 7,5 roku) líbilo hledání fantazijních postav a vyprávění jejich příběhů. Třeba jeden ze stromů, kolem kterého jsme šli už mnohokrát, byl najednou skřítkem stromů.

Hledání značek aut je také jedna z top aktivit. Máme to štěstí, že bydlíme sice na sídlišti, ale opravdu krůček od přírody, takže jsme zalovili i v jiných tématech. Dlouho jsme vydrželi u asociací, které jsou zařazené u louky, ale jsou využitelné určitě všude. A takových věcí jsme našli více, takže doporučujeme nedržet se pevně lokality. Mnoho aktivit je použitelných na více místech. Jen je dobré nahlédnout do knížečky, kde naleznete seznam věcí, které můžete k některým úkolům potřebovat, ale také 3 tipy na další zpestření.

Na krabičce je uvedeno věkové označení 4+, ale mnoho úkolů je pro děti starší. Někde je třeba psát nebo číst. Ale rozhodně je toho dost i pro ty menší. Takže pokud nemáte tu kreativní mysl, nebo zrovna jen není váš den. Tak tady je balíček skvělých tipů, jak ty malé dáblíky zaujmout, zabavit,...

0.0
Publikováno , přečteno 428x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie