Zobrazit přihlášovací formulář

Finish Ultimate All in 1

Finish  Ultimate All in 1

Jsem zvyklá nádobí předmývat, jelikož používám Eco Mode - krátký program.  Zároveň tím předcházet zápachu z myčky, ale co si budeme povídat, je to časově náročné. Byla jsem proto velmi zvědavá jak si produkty Finish povedou, obvykle používám konkurenční značky. 


 

Finish Ultimate All in 1 

Kapsle do myčky, které jsem byla zvyklá používat, si nevedli moc dobře s mastnotou na nádobí při nižších teplotách. Hlavně na pánvičkách vznikaly nevzhledné mastné mapy.  Leštící složka taky moc nefungovala, obvykle mi na skle vznikl bílý matný povlak. 

Z kapslí Finish Ultimate ALL in 1 jsem nadšená! I pří nízkých teplotách či Eco krátkém programu je nádobí perfektně čisté a bez předmytí. Zaschlý hrnec po bramboračce - žádný problém,  Finish si poradil i s nádobím z předešlého dne. Co se týče lešticí složky, tak jsem si již žádného matného povlaku na skle nevšimla, za což jsem ráda... hlavně u sklenic na víno, teď nemám problém s doleštěním. 

Finish čistič myčky

Čistič do myčky jsem použila poprvé, vždy jsem čistila mechanicky a snažila se problému se zápachem spíše předcházet. 

Nejsem schopná vyhodnotit funkčnost na vnitřních komponentech jako jsou trubky etc. (to ukáže až čas), ale musím pochválit vůni, to je tedy obrovský rozdíl!

 

S produkty od Finish jsem nadmíru spokojená, nejvíce jsem ráda za ušetřený čas, který mohu využít na moje koníčky.

4.0
Publikováno , přečteno 308x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie