Zobrazit přihlášovací formulář

S Dominičkou testujeme BEBELO

S Dominičkou testujeme BEBELO

Děkujeme Mimibazaru za možnost testovat BEBELO pokračovací umělé mléko. Dominičce bezesporu zachutnalo, a to je co říct, protože mlíčko jsme dosud měnili už několikrát. 

Chuť je bohatá, nasládlá, velmi přesvědčivá a láká k další konzumaci. Konzistence je až krémová. Na přípravu je BEBELO naprosto totožné s běžně používanými umělými mléky. 

V papírové krabici najdeme 2 balíčky sypké směsi pro přípravu mléka, a to včetně odměrky. Ideální je však pořídit si dózičku, protože způsob uchování za nás není ideální. 

Co se ale týče velké výhody (tedy alespoň pro mě a dcerku), tak rozhodně nám BEBELO pomohlo při zmírnění obtíží s refluxem, kterým dcerka od narození trpí. Ublinkávání po BEBELU téměř vymizelo. Dalším pozitivem je určitě nízká pořizovací cena a pak i dostupnost v síti lékáren Dr. Max. 

Bříško dcerku po mlíčku nebolelo, nijak se nepropínala, neplakala, ale malinko se jí po BEBELU zhoršilo vyprazdňování a stolice po mlíčku měla tuhou konzistenci, takže bych mlíčko nedoporučila drobečkům se sklony k zácpě. 

Nicméně za testování ještě jednou moc děkujeme a BEBELO zařazujeme do našeho výběru umělého mlíčka do doby, než se dcerce zase změní chuťově preference. 

 

0.0
Publikováno , přečteno 933x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie