Zobrazit přihlášovací formulář

Zubní kartáček IONICKISS

Zubní kartáček IONICKISS

    Rozhodla jsem se testovat kartáček na zuby IONICKISS, protože jsem si chtěla ověřit, jak moc odpuzuje plak ze zubů. A musím říct, že nelituji.      

    Ze začátku je třeba si zvyknout na držení kovového pásku nejlépe navlhčenými prsty, aby ionty mohly působit. Ale i to je, jako byste drželi běžný manuální kartáček. Oceňuji trochu jiný materiál štětinek násad, které se podle mě dostanou lépe i mezi zuby a k zadním zubům oproti běžným kartáčkům. Mohla jsem vyzkoušet SOFT násadu a dokoupila jsem si i MEDIUM. Nemohu říct, že je jedna z nich lepší, asi mi vyhovuje lépe medium, ale to je podle pocitu konkrétního člověka. Můj postup je, že si vyčistím zuby běžným kartáčkem se zubní pastou a poté znovu čistím bez zubní pasty s ionizačním kartáčkem. Musím uznat, že plak dostanu dolů i z hůře dostupných míst. A dokonce i při návštěvě zubní lékařky, se mě zubařka zeptala jakým kartáčkem si čistím zuby, že je mám výborně vyčištěné.  

    Pocit výborně vyčištěných zubů a jejich hladkost vydrží po celý den a dokonce mám pocit, že jsou i bělejší. Až pojedu na dovolenou určitě bude přibalen, protože bez něj, už si čištění zubů nedokážu představit a vypěstovala jsem si na něm závislost😊. Než kupovat blbosti, doporučuji koupit jako vánoční dárek.

 

0.0
Publikováno , přečteno 392x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie