Zobrazit přihlášovací formulář

Testování ionizačního kartáčku IONICKISS

Testování ionizačního kartáčku IONICKISS

Ještě než mi kartáček dorazil, tak jsem si vše o jeho používání přečetla, abych byla připravena k testování.

Dorazil mi ionizační manuální kartáček IONICKISS ORIGINAL, který má být účinnější při boji se zubním plakem díky iontům a to i bez použití zubní pasty a to vše díky japonské technologii.

Ihned po vybalení kartáčku jsem si prohlédla štětinky, které jsou ve dvojí délce, aby se dostaly i do mezírek a mírně pod dásně. Testovala jsem výměnnou hlavici SOFT, která má kónická vlákna a ta mi i vyhovuje.

Štětinky jsou lesklé a hlavicí prosvítá kovová tyčinka, kterou je dobré po čištění osušit. Hlavice se odpojí a stačí opláchnout a nechat oschnout.

Kartáček je lehký a dobře se drží, jen je potřeba si na správné umístění prstů zvyknout. V určitých úhlech mi to ze začátku dělalo problém. 

Aby kartáček fungoval jak má, tak je třeba mít navlhčené prsty, které mají být na kovovém pásku na rukojeti kartáčku.

V kartáčku je zabudovaná malá nevyměnitelná baterie, která má vydržet minimálně rok. Stav baterie se kontroluje (doporučuje se cca 2x týdně) zmáčknutím tlačítka na rukojeti a malé LED světélko by mělo potvrdit stav baterie. Červeně svítící znamená, že je kartáček připravený k použití.

Před prvním čištěním jsem si nejprve vyčistila zuby obyčejným kartáčkem se zubní pastou. Byla jsem zvědavá, jestli i potom pocítím nějaký rozdíl :-)

Zkusila jsem tedy namočit prsty a dala se do čištění. Podvědomě jsem čekala nějaký zvuk nebo něco co mi dá najevo, že čistím dobře. Není slyšet nic než čištění štětinek na zubech.

Po vyčištění jsem cítila mírné pnutí na dásních, ale to brzy odeznělo. Po přejetí jazykem po zubech jsem opravdu cítila lépe vyčištěné zuby a při zkoumání v zrcadle jsem se zaměřila i na mezírky a na pohled také super.

Musím tedy podotknout, že i když kartáček zuby vyčistí i bez pomocí zubní pasty, tak po ranní čištění mi zatím více vyhovuje zubní pasta, pro její svěžest a vůni v ústech.

Během dne jsem často zkoušela jazykem pocit na zubech a cítila jsem déle zuby bez plaku.

V tomhle je kartáček super a můžu ho doporučit.

Co mi u kartáčku  IONICKISS přijde jako nevýhoda, tak to, že je se baterie nedá vyměnit a tak po jejím vybití bude potřeba koupit kartáček nový. Jeho nynější cena je 549 Kč a hlavice 2 ks stojí 275 Kč.

O IONICKISS kartáčku jsem dříve neslyšela a tak bych se k jeho koupi asi jen tak nedostala.

Jsem ráda, že jsem měla tu možnost kartáček otestovat. Děkuji.

5.0
Publikováno , přečteno 282x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie