Zobrazit přihlášovací formulář

Testování zubního kartáčku Ionickiss

Testování zubního kartáčku Ionickiss

Dorazil balíček s kartáčkem s měkkou hlavicí SOFT. Manuální kartáček používám měkký, takže mi tato varianta vyhovuje. Štětiny jsou fajn, na koncích ztenčené, takže se lehce dostanou i pod dásně a dásně samotné pěkně promasírují. Ze začátku, tzn. 2 až 3 dny mne dásně jakoby brněly a byly citlivé. Poté tento pocit zmizel. Výrobce doporučuje čištění zubů i bez pasty, což jsem také vyzkoušela a nemám s tím problém. Pokud by měl někdo pocit, že nemá v ústech "fresh" pocit po zubní pastě, tak já to vyřešila výplachem úst - ústní vodou.Aby probíhala ionizace, musí se kartáček držet na kovové destičce mokrou rukou, prstem. Co se týče tohoto držení, tak s tím jsem trochu bojovala. Kartáček je stejně dlouhý, jak běžné kartáčky. Kovová destička je umístěná pod jeho polovinou. Pokud chcete na destičce držet palec, rukojeť kartáčku je v tomto případě krátká, a to mám malou ruku... Zkusila jsem si najít jinou polohu držení a zapřela jsem kartáček za malíček... Výrobce má na obalu vyfocené držení kartáčku, jako když držíte propisku. Ale upřímně, kdo si takto čistí zuby?Za mne bych posunula železnou destičku na místo světelné kontrolky, která je výše.
Držení jsem rozfotila. Zatím samozřejmě není potřeba, ale časem bude potřeba vyměnit hlavice, tak jsem zkoušela, jakým způsobem to potom budu dělat. Pohybem do boku se hlavice vytáhne. Drží to pevně, ale princip výměny jednoduchý. Kovovou tyčinku jsem po rozdělání očistila. Byla trochu od pasty. Nasunutí zpět pohodové.


Možná Vás zajímá, přemýšlíte, ptáte se... Co je to ta ionizace? Kartáček brní, vrní, píská? Ne ne ne... Ionizaci v ústech lehce cítíte, je to úplně minimální pocit, jak když olíznete železo.

Závěrečné shrnutí a pocity? 
Kartáček používám ráda, zvykla jsem si na něj. Zuby dle slov výrobce opravdu vydrží déle čisté a bez plaku. 
Tudíž doporučuji!

5.0
Publikováno , přečteno 2227x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie