Zobrazit přihlášovací formulář

Testování přírodní kosmetiky

Testování přírodní kosmetiky

Děkuji za možnost vyzkoušet a otestovat kvalitní produkty Mustela, Novexpert a Puressentiel. Jelikož přichází nevlídné počasí, velice se hodí a ráda se s vámi podělím se svými zkušenostmi. Balíček mi přišel v pravý čas, jelikož ten samý den, co mi dorazil, mi dcera přišla ze školy domů s obrovskými červenými fleky pod očima a suchou kůží. Neváhala jsem tak a otevřela první produkt od Novexpert, což je sice sérum na vypnutí pleti bez lesku a ztráty elasticity a navíc vypíná i drobné vrásky, ale je to i lék. Sérum je bez parfemace, tudíž se hodí pro kohokoliv, je hypoalergenní a bez barviv. Navíc obsahuje kyselinu hyaluronovou, což je diamant v jakékoliv kosmetice. Stačí jedna kapka, která vystačí na velkou plochu obličeje. Po namazání se pleť zklidnila a dcera cítila úlevu. Druhý den bylo vidět jasné zlepšení a ten další den nebylo po červené kůži ani památky. Pak jsem přišla na řadu já! Pravidelně po koupeli večer vyživuji svou pleť tímto luxusním sérem a má pleť je nádherná! Vypnutá, hladká, příjemná na dotyk bez suchých míst a cítím se opravdu velmi krásně. Sérum se perfektně roztírá, má příjemnou konzistenci a s ostatními produkty, které si říkají "séra", se nedá absolutně srovnat. Jsem moc potěšena a rozhodně DOPORUČUJI!!

Mustela - tato kosmetická značka funguje na trhu již desítky let a musím uznat, že oprávněně. Je to péče pro celou rodinu přírodního původu bez vedlejších dopadů na naší planetu. Pro mé testování byl vybrán krém, který zklidňuje pokožku hrudníku nejlépe při usínání dítěte i dospělého po koupeli, ale také se dá použít kdykoliv během dne podle potřeby. Krém se dobře roztírá, má příjemnou konzistenci, voní po borovici a má úžasný, ale opravdu úžasný uklidňující pocit. Navíc se mi moc líbí, že se víčko nemusí šroubovat, aplikace je tak rychlá a čistá. Příležitostí vyzkoušet tento produkt bylo hodně. Jednak jsme teď všichni nemocní, tudíž testování tohoto krému padlo na úrodnou půdu. Nejdříve jsem vyzkoušela na sobě a byla jsem mile překvapená, jak příjemně voní a mám krásný pocit. Děti jsou také nadšené, cítí se moc hezky a určitě zůstane v našem výběru při jakékoliv respirační nemoci. 

A je tu další a poslední produkt z testovací sady - Puressentiel air spray o obsahu 200 ml. Musím říct, že tento sprey mne doslova uchvátil z více důvodů. Jednak je vhodný pro vícestranné použití jako je domácnost, kancelář, auto, skladovací prostory, tak je vhodný i pro zvířata, atmatiky i alergiky. Je to čistící a zároveň i desinfekční sprey vzduchu, jeho aroma vydrží opravdu hodně dlouho. Má intenzivní vůni po bylinkách, jako kdybyste byly v nějaké léčivé zahradě, kde na vás dopadá uklidňující pocit. Po aplikaci do vzduchu se člověku lépe dýchá, prostor je osvěžen, sprey perfektně protáhne nos. Vyzkoušen také na osobě, která má chronické problémy s ucpáním nosu (hokejista) a bez nosního spreye se neobejde. Nastříkala jsem mu polštář i místnost a nic nebylo potřeba. Tento výrobek mne učaroval a zůstanu mu věrná! Děkuji za něj i za možnost otestovat ho.

5.0
Publikováno , přečteno 498x

Kategorie