Zobrazit přihlášovací formulář

sérum Novexpert, čistící sprej Puressentiel, balzám pro lepší spánek Mustela

sérum Novexpert, čistící sprej Puressentiel, balzám pro lepší spánek Mustela

Nejprve musím moc poděkovat za možnost vyzkoušet všechny tři produkty přírodní kosmetiky francouzských značek.

Serum Novexpert je opravdu úžasný produkt s rychle viditelným efektem na pleti při boji s vráskami a ochablou unavenou pletí. Díky kapátku se dobře aplikuje na konkrétní a potřebná místa. Stačilo opravdu malé množství jemně vklepat do očního okolí a výsledek byl, pro mě překvapivě, během pár dní viditelný. Letitá vráska mezi obočím se opravdu zmenšuje. Někoho může možná překvapit  mírně lepivá konzistence, která je ale myslím u sér s kyselinou hyaluronovou obvyklá. Bonusem je příjemná vůně.

Puressentiel čistící sprej 41 s krásnou bylinkovou vůní používám jak ve své domácnosti tak i v kanceláři, kde pracuji. Příjemně provoní prostor, vyčistí vzduch od všemožných nechtěných pachů a zápachů a dle návodu prokazatelně likviduje bakterie a viry, což je v této době velmi žádoucí. S nastupujícím chladným počasím využijete na 100%

Mustela balzám pro klidnější spánek velmi jemný a dobře roztíratelný balzám s jemnou vůní borovice a heřmánku. Příjemný na pokožce po opravdu navozuje zklidnění po celodenním shonu. Sama používám nejen před spaním, ale i před lekcí jógy a opravdu doporučuji. Kvalitu zaručuje i možnost použití pro miminka již od narození. 
 

Balzám Mustela společně s čistícím sprejem Puressentiel je ideální dvojice na vaší straně v boji s podzimními chmury a virózami.

Vyzkoušejte, určitě budete spokojeni. 

0.0
Publikováno , přečteno 609x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie