Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Testování přírodní kosmetiky francouzských značek Puressentiel, Novexpert a Mustel

Testování přírodní kosmetiky francouzských značek Puressentiel, Novexpert a Mustel

Děkuji, že jsem měla jsem možnost otestovat přírodní kosmetiku.

Testovala jsem tři produkty:

1.Novexpert Booster sérum -  100% přírodní alternativa řešení vrásek s okamžitým a viditelným výsledkem

Sérum má trochu hustší konzistenci než séra jiných značek. Nanáší se velmi dobře díky praktickému kapátku. Po nanesení sérum trochu lepí , ale velmi dobře se do pokožky vstřebá. Pleť je příjemně napnutá a hydratovaná. Po cca. třítýdenním používání je vidět mírné zlepšení pleti. Mimické vrásky kolem očí jsou trochu méně viditelné a pleť má lepší (zářivější) odstín . Také barva pleti je více sjednocená. Sérum má je nepatrnou lehkou vůni. Za mne tedy toto sérum mohu doporučit. Nicméně jsem již používala i jiná hyaluronová séra se stejným účinkem, ale za nižší cenu.

 


2.Puressentiel Čistící sprej 41

Sprej mne osobně nadchnul. Použili jsme ho v autě, na toaletě, či ve sklepě. Všude zanechal opravdu velmi svěží ,ale nevtíravou vůni. Také jsem ho použila na koberec, který byl cítit po návštěvě s mokrým psíkem. Postřik byl velmi účinný a dodnes není zatuchlost po psím návštěvníkovi cítit. Osobně jsem tedy nezkoušela, ale věřím ,že ho lze použít i na osvěžení oblečení. Pokud skutečně i likviduje bakterie a viry, pak je to opravdu všestranný a skvělý pomocník. Určitě ho v budoucnu ráda zakoupím.

 

3.Mustela Balzám pro lepší spánek vašich dětí

Krém má příjemnou vůni a zanechává příjemný pocit. Nemastí oblečení a rychle se vstřebá do pokožky. Používali jsme během respiračního onemocnění a syn ho velmi chválil. Obsahuje 97 % přírodních složek a je tedy vhodný, jak pro ty nejmenší, tak pro starší seniory, kteří mají velmi citlivou pokožku. Nabídla jsem k vyzkoušení tento balzám i babičce, taktéž ona ho chválila a měla po nanesení velmi příjemný pocit. Oceňuji praktické víčko, s kterým se snadno dávkuje a nanáší. Ráda ho tedy doporučuji.


 



 

5.0
Publikováno , přečteno 1451x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie