Zobrazit přihlášovací formulář
Catarin

Sebamed - péče pro matku i dítě

Sebamed - péče pro matku i dítě

Díky mimibzaru jsme společně s dcerkou měly možnost vyzkoušet 2 výrobky - dcera samozřejmě pouze výrobek pro ni vhodný - Sebamed dětský krém. Pro kvalitenější recenzi jsem si dovolila vyzkoušet oba produkty a to jak dětský krém, tak i speciální řadu Sebamed PRO!, konkrétně hydratační sérum. Kosmetiku Sebamed osobně znám, řadu výrobků jsem si již dříve zakoupila domů. 

Dětský krém doporučuji prvně zapracovat v dlaních a až následně aplikovat na dětskou pokožku (jak je také uvedeno v návodu), hůře se rozmazává, teda alespoň já jsem měla ten pocit. Je velmi příjemné vůně, čisté a jemné, nic umělého a zbytečně aromatizovaného. Velmi rychle se vstřebává a zanechává pokožku vláčnou. Pokožka dcery po nanesení byla příjemná, nelepivá - žádný nepříjemný film (to stejné i na mé starší kůži - nesnáším mastný film). Pokud nevíte co pro vaše děti k promazání pokožky, mohu jen doporučit. 

 

Druhým testovaným výrobkem bylo hydratační sérum z řady Sebamed PRO! Při první aplikaci výrobku jsem příjemně překvapena ze struktury séra, kterou bych přirovnala k fluidu. Struktura je velmi příjemná a lehce se aplikuje. Schválně jsem vyzkoušela použití výrobku jako podkladu pro makeup a čekala, jak bude má mastná pleť reagovat. Makeup se dobře nanášel a také dobře držel na pleti, ta nebyla zbytečně mastná ani po několika hodinách, jak se mi po jiných kosmetických přípravcíh stává. Sérum jsem vyzkoušela také bez makeupu, příjemně a rychle se vstřebává, nezanechává fim a pleť je na dotek hydratovaná a lehká.

Moc děkuji za možnost vyzkoušet tyto výrobky a za mě je mohu jen DOPORUČIT!  :) 

 

0.0
Publikováno , přečteno 666x

Kategorie