Zobrazit přihlášovací formulář

TESTOVÁNÍ KREATIVNÍ SADY od Albi Crafts - Teddy medvídek

TESTOVÁNÍ KREATIVNÍ SADY od Albi Crafts - Teddy medvídek

Rozhodly jsme se s desetiletou dcerkou otestovat kreativní sadu Albi Crafts - nejlepší kamarád medvídek. Dcera se nemohla dočkat, až sada dorazí. Tak se zanedlouho stalo a pustily jsme se do rozbalování. Musím podotknout, že sada je zabalená v opravdu nápadité krabici s motivem komiksu, na zadní straně balení jsou podrobné informace o výrobku a obsahu sady.

Sadu jsme rozbalily a vykoukly na nás jednotlivé nesešité díly medvídka z recyklovaného materiálu, již ušitá hlavička, hnědá nit, obrázkový návod, výplň a kuličky do medvídka a srdíčko na oživení :) Sada neobsahuje jehlu, pak by totiž nemohla být prodávána jako hračka. Plyš je krásně hebký, ale hnědé chloupky malinko opadávaly. 

To nás neodradilo a dcera začala přišívat první končetiny. Ačkoliv už má s šitím zkušenosti a moc ji to baví, u medvídka nit málo utahovala, a tak jsem musela pomoci. Nejhůře šla medvídkovi přišít hlavička, ale i to jsme zvládly. Nakonec dcera do medvídka vložila výplň, kuličky na zatížení a srdíčko a zašila zadní část. Přiložená nit nestačila, doplnily jsme naší hnědou nití. Hotovo! Medvídek je vážně roztomilý (i když malinko nakřivo) a tak akorát velký.

V návodu je také postup, jak si z krabice od medvídka můžete vyrobit postýlku. To jsme zatím nevyužily, krabice je moc pěkná a pevná a dcera ji chtěla nechat. I tak ale ceníme dobrý a ekologický nápad.

Tuto sadu pro děti od 8 let určitě doporučím i starším dětem, které neodradí, pokud jim případně budou muset pomoci rodiče. Výsledek stojí za to!

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 1593x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie