Zobrazit přihlášovací formulář

testování balzám Mustela, sérum Noveexpert, sprej Puressentiel

testování balzám Mustela, sérum Noveexpert, sprej Puressentiel

Moc děkuji za možnost vyzkoušet tři různé produkty a ráda se podělím s informacemi ke všem testovaným výrobkům

MUSTELA - balzám pro klidnější spánek
- trochu jsem se obávala vůně borovice, ale společně s heřmánkem je vůně příjemná.  Balzám se hezky roztírá a je příjemný. Krém obsahuje 97 % přírodních složek, takže se dá použít i pro miminka.  Balzám ráda doporučím nejenom pro miminka, ale i pro dospělé.

NOVEESPERT - sérum s kyselinou hyaluronovou
- opět mě potěšilo, že sérum má 100 % přírodní složení.  Sérum se díky kapátku velmi dobře nanáší a dobře se na pokožce vstřebává. Po nanesení je pokožka mírně lepkavá, ale přípravky s kyselinkou hyaluronovou to většinou dělají, po nanesení krému už pleť nelepí.  U mimických vrásek vidím zlepšení, pleť je krásně vypnutá a hydratovaná, věřím, že po delším čase bude výsledek ještě lepší a už se moc těším. Sérum má příjemnou vůni a určitě doporučuji všem, kteří chtějí pro pleť to  nejlepší.

SPRAY - PURESSENTIEL - čistící sprej proti bakteriím
- opět velké plus za 100 % přírodní složení. V době chřipek a nachlazení ideální prostředek jak vyčistit a zároveň desinfikovat vzduch. Vůně je opravdu velmi intenzivní,  po stříknutí chce opravdu nechat místnost prázdnou. Obsahuje 41 esenciálních olejů, což oceňuji.  Přes zimu budeme používat pravidelně.

0.0
Publikováno , přečteno 406x

Kategorie