Zobrazit přihlášovací formulář

Testování dětského krému od značky Sebamed

Testování dětského krému od značky Sebamed

Do testování tohoto krému jsem se přihlásila proto, že se ke mně dostal tester intimního gelu, který jsem po šestinedělí vyzkoušela a krásně mi voněl i mycí účinky byly příznivé. A jako matka chci pro své děťátko tu nejlepší péči. Když už jsem sama byla spokojená s jedním výrobkem, tak mě lákalo vyzkoušet i dětský krém. Při přihlášení do testování jsem samozřejmě četla popis produktu, ale nějak mi v hlavě jen uvízlo, že je vhodný na zadeček. A pak když nám přišel, tak jsem byla o to mile potěšená, že je vlastně na celé tělíčko.

Při prvním použití jsem krém použila na záhyby v tříslech a zadeček miminka, kde bylo lehké začervenání (podráždění) a při dalším přebalování bylo začervenání pryč, utlumené, takže složky, které krém obsahuje, jako panthenol, heřmánkový extrakt aj., účinkují. Miminko mám spokojené, neuplakané a tím pádem jsem spokojená i já.

Krém má super strukturu, neroztéká se, ale ani není tuhý, takový zlatý střed. Z mého pohledu naprosto vyhovující na nanesení a dobře se mi i roztírá. Na zadeček jsem zvyklá krémem nešetřit, protože něco vsákne a otře plínka, tak ještě nevím, jak rychle se vstřebává, to uvidím po koupání až budeme mazat celé tělíčko.

Mazání celého tělíčka dopadlo bezvadně. Krém jsem krásně rozetřela, dokud se bílé zbarvení krému neztratilo, na kůži zůstal film, který se za nějakou dobu pak také vstřebal. Na čerstvě rozetřený krém, který na dotek zanechal na kůži film jsem natáhla oblečení a nezanechal žádný flek ani ušpinění.

Krém je balený v tubě s vyklápěcím víčkem. Na takový obal jsem zvyklá u své kosmetiky, tak mi to ani nepřijde, ale lepší by bylo balení s pumpičkou kvůli rychlosti namazání a pohodlnosti. Chtěla jsem udělat taky jednu krásnou fotku se smajlíkem z krému na bříšku miminka, ale jak jsem tubu brala do ruky a vymačkávala krém, tak to moje zlatíčko začalo šmátrat ručkama a kopat nohama, že mi moc kresba nevyšla a musela jsem doplnit znovu oko a rychle fotit to, co vzniklo. Balení nehodnotím kvůli malování krémem, ale ze zkušenosti by mi byla dóza s pumpičkou opravdu příjemnější pro použití.

Jako dárek jsem v balíčku obdržela sérum pro mladiství vzhled, ale poněvadž nebyl uveden jako hlavní testovací produkt, tak jsem se zaměřila na dětský krém. Ale sérum určitě vyzkouším. Kosmetika od značky Sebamed mi přijde hodně šetrná, tak ani nebudu mít strach sérum použít. Jako atopik od mala, i když již nemám žádný příznak na kůži, tak i přes to si kosmetiku důkladně vybírám a tato značka mě zanechává klidnou.

Když to shrnu, tak dětský krém Sebamed bych doporučila všem maminkám pro své malé ratolesti.

0.0
Publikováno , přečteno 1456x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie