Zobrazit přihlášovací formulář

Ušij si plyšového kamaráda.

Ušij si plyšového kamaráda.

Když jsem nadhodila doma, že je možnost otestovat sadu na ušití medvídka, syn hned nadšeně zvolal, že by ho ušil svojí mladší sestřičce. 

Sadu se mi podařilo na otestování získat.  Ze tři možných medvídků nám prišel medvídek panda. Ten se synovi libil nejvíc. 

Hned se těšil, jak se pustí do šití. Syn není moc kutil, spíš fotbalista, sportovec, ale tahle možnost něco si ušít, ho nadchla.

Jako první,  co zmínil při otevření krabice, tak že méďa je strašně heboučký. 

Sada obsahuje kousky plyšového medvídka, nit, výplň, plyšové srdíčko, kuličky a návod.

Návod je srozumitelný a postup v podstatě jednoduchý. 

Tělo medvídka je na 7 částí, začíná se šít předníma tlapkama. Synovi jsem postup četla. Sice už číst umí (je ve třetí třídě), ale přecejen by moc ještě tomu postupu neporozuměl. 

V sadě je i nit. Ta nám vystačila na ušití celého medvídka. Syn si tedy jednotlivé díly sešil, já mu ukazovala, co má sešít. Když sešíval tělo, tak to jsem mu pomáhala trochu přidržovat. Nejtěžší pro něj bylo, přišít k tělu hlavu. Nakonec se medvídkovi vyplní tělo výplní, vloží plyšové srdíčko a sešijí záda. 

Už při šití syn prohlásil,  že medvídka sestřičce nedá, že si ho nechá. 

Krabice, ve které je celá sada, je recyklovatelná. V návodu je i postup, jak z ní medvídkovi vyrobit postylku. To se mi moc líbí,  že se vše zužitkuje. 

Výroba postýlky se synovi taky moc líbila. 

 

Musím říct,  že je to moc krásná sada, krásný napad, skvělé provedení. Běžně si nikdo plyšáky nešije, ale díky této sadě si i dítě dokáže plyšáčka ušít. A díky tomu, že si ho syn sám vyrobil, má k němu i lepší, bližší vztah.

Už jsem sadu doporučila několika kamaradkám, co by mohly pořídit svým dětem.  

Myslím,  že sada je vhodná pro holky i pro kluky.

 

0.0
Publikováno , přečteno 460x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie