Zobrazit přihlášovací formulář

Testování extra jemného dětského krému Sebamed

Testování extra jemného dětského krému Sebamed

Když sem zahlédla možnost přihlásit se na testování extra jemného krému pro děti od značky Sebamed neváhala sem ani minutu! 

Značku Sebamed sem si velice oblíbila, jejich výrobky řady baby jsou 100 % bez mýdla, alkalických složek a bez konzervantů a barviv. Takže jsou vhodné pro citlivou dětskou pokožku.

Složení je pro mě jako mámu malého dítěte rozhodující a velmi důležité, syn má navíc místy pokožku velmi suchou, takže jsem věděla, že tento krém mu může jen pomoci. 

Krém jsem využila hlavně na namazání těla po koupeli. Krásně se roztírá, celkem rychle se vpije do kůže a nezanechává na pokožce mastný filtr. Je bez parfamece, ale přes to tak příjemně voní :) 

Musím říct, že rozdíl jsem na pokožce poznala po pár aplikacích, suchá místa byla krásně hydratována. A celkově se synovi pokožka zlepšila.

Jelikož krém obsahu panthenol, který urychluje regeneraci mazala sem synovi i drobné odřeniny a škrábance.

Další využití jsem našla při tomto již zimním počasí, protože se venku ochladilo, krém jsem použila vždy po příchodu z procházky. Syn měl červené a suché tváře od chladného počasí a krém mu pokožku krásně zklidnil.

Tento krém má zkrátka široké použití a určitě ho využije každá maminka. Balení je navíc velké, takže i nějakou chvíli vydrží, což je další plus. 

Na závěr bych ještě ráda poděkovala i za pozornost pro mě, do balíčku mi byl přidaný krém na pleť a už se moc těším, až moje pleť dostane tu nejlepší péči.

Sebamed je rozhodně dobrá volba, ne-li nejlepší ❤️

0.0
Publikováno , přečteno 681x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie