Zobrazit přihlášovací formulář

Pochutnejste si na vymazaném trdelníku

Pochutnejste si na vymazaném trdelníku

V rámci našeho testování zážitků a produktů se Slevomatem jsme ochutnali Vymazané Trdelníky v jejich pobočce v Praze při naší cestě z Pražských Benátek.

Procházíte se centrem Prahy a honí vás mlsná? Nebo jsou už vaše děti uťapkané z procházky po Praze a chtěly by něco k snědku?  

Trdelníků najdete v centru Prahy nespočet, prodávají se tu pomalu na každém kroku. Ale ten z Trdlokafe patří k těm poctivým a moc dobrým a my je doporučujeme!

Měli jsme dva vouchery na vymazané trdelníky. Na výběr tu je z několika posypů - kokos, cukr, skořice. V ceně je navíc vymazaní buď Nutelou nebo pomazánkou z Lotosek.

My jsme si vybrali skořicové trdlo s Nutelou a cukrové trdlo bez polevy.

Byla jsem překvapená jejich velikostí. Obě dvě trdla nám pro 2 dospělé a 3 děti úplně stačila a byla to příjemná sladká svačina.  

V Trdlokafe si můžete dát i různé druhy kávy (latte, cappuccino, expresso, lungo, případně originální Trdlokafe latte) nebo čaj.

Na trdelnících si můžete pochutnat celkem na 51 místech po Čechách i Moravě. Pokud vám trdelník opravdu zachutná nebo půjdete na procházku s větší skupinou, můžete si jich v akci koupit až 10 kusů a občerstvit tak celou skupinku výletníků. 

My jsme si pochutnali a doporučujeme ostatním. 

0.0
Publikováno , přečteno 1931x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie