Zobrazit přihlášovací formulář

Testování ledního medvídka od Albi

Testování ledního medvídka od Albi

S dcerkou Sofinkou jsme mely možnost otestovat tuto jedinečnou sadu. Doposud jsme ji neznaly, tak jsme se na testování těšily. Sofince je 8 let a řekla bych, že je zručná. Po rozbalení si dokonce přečetla sama návod. Najdete tam i povídání o tom, co vše je možné recyklovat, aby z toho vzniklo něco tak hezkého, jako je tato hračka.

Po vybalení jsme se snažily všechny části medvídka správně poskládat. Po kratším rozmýšlení (horní i dolní končetiny jsou hodně obdobné:-) jsme se pustily do šití. 

Šít jsem vždy začala já, nicméně po prvních pár stezích jsem jehlu předala dcerce, která danou část došila. Při šití jsem ji byla stále k ruce, abych mohla případně pomoci. Přeci jen hebká srst při šití trošku klouzala, tak občas šila lehce vedle. Ale vše šlo krásně opravit.

Sada obsahuje vše, co k šití potřebujete, jediné, co bylo potřeba, byla jehla. Nit nám vyšla úplně akorát. 

Ve finále bylo potřeba medvídka pořádně vycpat, aby hezky držel tvar a vložit pytlík se skleněnými kuličkami pro další zpevnění. Velké dilema bylo, zda-li srdíčko vložíme dovnitř, aby nám "ožil" nebo ho necháme venku a přišijeme mezi tlapky. 

Po dlouhém přemýšlení zůstalo srdíčko venku. A zda-li se nám povedl, můžete posoudit:-) Jmenuje se Johanka a spí s malou v postýlce. Musím uznat, že jsem nečekala, že bude tak heboučký a že i drobné chyby při šití ve finále nejsou vidět. Vůbec se toho nemusíte bát, vřele doporučujeme. Každá hračka z této sady je naprostý originál. Přemýšlím nad pořízením dalšího zvířátka pro staršího syna. Ten sice tak zručný není, ale po této zkušenosti věřím, že by to zvládl a měl radost, že si mohl vyrobit vlastní hračku. 

 

5.0
Publikováno , přečteno 489x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie