Zobrazit přihlášovací formulář

Testování kreativní sady od Albi

Testování kreativní sady od Albi

Měla jsem tu čest vyzkoušet kreativní sadu od Albi. V rámci našeho testování jsme obdrželi balíček s plyšákem pandou. Pokud si člověk balíček kupuje, tak si může vybrat z krabice s medvídkem, ledním medvědem a již zmíněnou pandou.

Už na první pohled je plyšáček z hezkého, jemného plyše. Krabice obsahuje vše co je k tvoření potřeba kromě jehly, ale to má snad každá hospodyňka doma. Dcera po rozbalení krabice byla nadšená a ihned se pustila do tvoření. Jelikož je dceři čerstvých 8 let tak se šitím byl ze začátku problém, ale nakonec jí šla práce celkem od ruky. Balíček obsahuje podrobný návod dle kterého jde vše jak po másle. 

Bohužel po hodině tvoření už dcera z práce nebyla tolik nadšená a plyšáčka odložila. K šití jsme se postupně každý den vraceli, ale nakonec z radosti byla spíše nepříjemná povinnost :-D

Dcera si tedy vyzkoušela, že každá věc, která je vyrobená není samozřejmost, ale také povinnost a vynaložená práce, kterou člověk musí podstoupit. Dcerce jsem musela při tvoření občas i vypomoct, ale věci spolu děláme rády, takže jsem s tím neměla problém a alespoň jsme v dnešní hektické době strávily chvíli času spolu, kdy muselo dojít ke spolupráci.

Plusové body dávám ekologickému balení, a že z krabice jde pro plyšáčka vyrobit také postýlka.

0.0
Publikováno , přečteno 462x

Kategorie