Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Albi sady Nejlepší kamarád

Testování Albi sady Nejlepší kamarád

Sada je zabalená v papírové krabici a kromě jehly je v ní obsaženo vše potřebné. Je skvělé, že medvídek je vyroben z recyklovaného materiálu a po jeho výrobě nevznikne téměř žádný odpad. Materiál je přitom nádherně heboucky a příjemný na dotyk. 

Krabice po otevření obsahuje návod, nastříhané díly těla, výplň, nitnit a už připravenou hlavu medvídka. Oceňuji,  že je hlava už připravená, protože díky tomu medvídek vypadá po ušití jako kupovaný, takové vytvarování by děti nezvládly. 

Podle návodu jsme si připravily jednotlivé díly, je třeba se v dílech zorientovat, aby nožky byly na svých mistech. 

Díly jsou opravdu kvalitně nastříhané, dokonale k sobě padnou. Okraje mají jakoby opálené, takže se s částmi hezky pracuje a neuvolnuji se z nich chlupy. 

Díly jsem dceři (8 let) jen sešpendlila k sobě, ale už sešívala sama. Nedokonalost stehů se ztratí pod chloupky a na lícu není případný nedostatek vidět... 

Náplň stačí přesně na medvidka, dovnitř je přiložen i pytlík s kuličkami, aby medvídek dobře seděl a srdíčko symbolizující lásku. 

Medvídek je opravdu moc pěkný, dcera si ho oblíbila, sama byla překvapená, že ho dokázala ušít. 

Vyrobila jsem podle návodu i postel z krabice, s tím by si už dcera sama neporadila. Pokud by se opravdu pečlivě vystřihla a slepila, věřím, že by vydržela běžné hraní, ale náš medvídek spí v posteli s dcerou a na krku nosí mašle podle nálady:-) 

Za možnost testování děkujeme a chválíme Albi za smysluplnou tvořící sadu. 

0.0
Publikováno , přečteno 493x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie