Zobrazit přihlášovací formulář

Hororový cirkus Ohana - nevšední zážitek pro dospělé

Hororový cirkus Ohana - nevšední zážitek pro dospělé

Další zážitek, který jsme pro Slevomat testovali, bylo představení v hororovém cirkuse Ohana. Podle fotek jsem vůbec neměla představu, o co by mohlo jít. Hodnocení návštěvníků bylo vesměs nadšené, tak jsem byla zvědavá, jaký hororový cirkus bude. 

Pořádně se s manželem oblékáme, aby nám nebyla v šapitó zima, dáváme děti babičkám na hlídání, a vyrážíme vstříc novým zážitkům.

Za nákupním centrem v Letňanech stojí cirkusové šapitó s nápisem, parkujeme v nákupním centru a vcházíme do cirkusu. 

Předsálí s barem je zajímavě vyzdobené. Torza figurín, staré panenky, kosti, zvláštně oblečení vystupující. Hořím zvědavostí, co nás čeká dál.

Usedáme a začíná představení. Nebudu se příliš rozepisovat o čem je děj, ale musím říct, že nás vystoupení úplně pohlcuje. Artistické kousky vystupujících jsou dechberoucí a postava klauna je naprosto fenomenální, respektive jeho představitel je neuvěřitelný. 

Jeho kousky jsou tedy občas za hranicí vkusu i slušného chování. Když třeba vybere z publika mladíka a tomu… Mladík na návštěvu určitě bude ještě dlouho vzpomínat! Je to jízda a já jen trnu, aby náhodou nevybral na pódium mě nebo manžela. To se naštěstí nestane, vybere z publika jiné 4 lidi, které zapojí do představení.  

Celou dobu nespouštím klauna z očí a hledám jen malý okamžik, kdy by třeba vystoupil z role, ale on je opravdu celé dvě hodiny hororovým klaunem. 

Celá show je rozdělaná přestávkou, která na mě je zbytečně dlouhá. Na druhou stranu se alespoň vyvětráme a občerstvíme. Největším hororovým zážitkem pro mě je návštěva toalety. Nejen, že její vzhled je dost hororový, ale na konci přestávky už tu nikdo není, fouká vítr a já se bojím, jestli na mě někdo odněkud nevybafne!

Celá show pro nás je opravdu jedinečným zážitkem a příště rozhodně půjdeme zase.

Návštěvu doporučují pro děti od 10 let, ale já osobně bych tam dítě mladší 15 let nebrala. Nejen kvůli vulgárnímu vyjadřování, ale i sexuálním scénám. Do konceptu hororového cirkusu se to ale hodí. Přesto člověk, který je na toto citlivější by mohl odcházet rozčarován. 

Jediné mínus akce beru nemožnost platby kartou (například u občerstvení) a ne úplně dobře napsaný popis, kde cirkus v Letňanech hledat. Ač jsme z Prahy, tak moc do této části města nejezdíme, a chvíli nám dělalo problém cirkus najít. Nakonec jsme našli, v pohodě bezplatně zaparkovali a představení si moc užili. 

Tento zážitek si budete moci dopřát zase příští rok, protože akce již skončila. Na Slevomatu ale najdete spoustu jiných zážitků.

0.0
Publikováno , přečteno 3314x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie