Zobrazit přihlášovací formulář

Bloguju,bloguješ,blogujeme

Bloguju,bloguješ,blogujeme

            Je to hodně dlouho,co jsem začala blogovat.Psala jsem už na základce... básničky... povídky... fejetony... ani nevím,kde je jim konec.Na střední škole jsem se zůčastňovala soutěží,mnohde i vyhrála.Přispívala do sloupků v časopisech.Takže není divu,když jsme si s manželem pořídili internet domů,to se psal rok 2007,že jsem začala i blogovat.

        Je to v celku úsměvná historie.Začínala jsem prostřednictvím Centrumu,kde jsem měla svůj e-mailový účet.A pro mě to byla malá základní škola v psaní blogů.Byli jsme tam  komunita "psavců",která si vzájemně psala i e-maily a komentáře pod příspěvky.Vzájemně jsme se podporovali a rozuměli jsme si.16

      Trvalo to zhruba rok?Tak nějak.Pak to skončilo.Skončilo to proto,že platforma,na které jsme psali příspěvky na blogy začala sloužit jako propagační a inzertní záležitost a Centrum přidával do našich textů reklamní prokliky těch,kteří si reklamu tohoto druhu u Centrumu zaplatili.V našich článcích to působilo jako rušivý element.10

      Já jsem pak na nějakou dobu opustila blogování... jiné platformy mě moc nezaujaly.Připadaly mi nepřehledné.Psala jsem ale dál a tvořila vlastní weby,propagační texty ke svým produktům,které si propaguji na Facebooku.Psala jsem ale i básně... cíleně potom tvořila Vánoční video prezentace,prezentaci pro kurz trenér pro fitness,seminární práci pro kurz trenér pro fitness.

     Až letos v březnu jsem se rozhodla absolvovat on-line kurz profesionální tvorby blogů(ale i webů,newslatterů a eBooku),takovou malou střední školu v obasti psaní blogů.Po té jsem se rozhodla,že na jiné platformě budu tvořit profesionální blog.

     Nicméně jsem ráda,že i Mimibazar dává "psavcům" šanci a zprovoznil jim nový nástroj v podobě blogu.V krásné,jednoduché a přehledné podobě.45

1.8
14×
Publikováno , přečteno 1772x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

kakunka 30. 11. 2015, 17:27
Ta kvanta chyb jsou alarmující. Kdybyste pořád nezdůrazňovala, jak "profi" a vítězná blogerka jste, daly by se chyby odpustit, ale takto je to v podstatě jediné, čeho si člověk všimne.
xjanax 30. 11. 2015, 11:38
Pardon, ale ty chybějící mezery a hrubky, které ve článcích máte. To jsou opravdu znalosti ze základní školy.. Na to, že píšete i propagační texty, jak zmiňujete, by bylo vhodné na tom asi zapracovat.
Brůs 30. 11. 2015, 10:52
Jezisi to jsou blaboly |-) +o(
zlmy 30. 11. 2015, 8:30
Mezera za tečkou nebo čárkou se učí už snad na základce a dále pravopis, ten vám na blogerské škole neoprášili :^) pardon, ale co odstavec to nějaká chybka, chtělo by to na tom ještě zapracovat. K článku nevím, co napsat, nějak mě neoslovil (F)
yva 29. 11. 2015, 16:17
A to Vám za celou dobu toho spěšl úžasnýho kurzu neprozradili ani taková elementární tajemství, jakože za tečkou, čárkou a před závorkou se píše mezera, že když něco oddělujeme více tečkama, jsou to přesně tři tečky - ne dvě tečky, ne 4, 5, 6, 7, 8... teček, před nimi se mezera nedělá, za nimi ano... :^) Asi bych na Vašem místě požádala o vrácení kurzovného :-$ (L)
balkonovajahudka (upraveno) 29. 11. 2015, 22:54
@ Já tam žádnou mezeru za 7 nemám..... to dělá textový editor. (L)
yva 29. 11. 2015, 21:45
@balkonovajahudka Vy nemáte na klávesnici mezerník? Jak teda odělujete slova? ,-)
Pitris. 29. 11. 2015, 17:41
@ Já se přimlouvám hlavně za tu mezeru za tečkou (otazníkem atd.) na konci věty. Protože to se prostě nedá číst.
balkonovajahudka 29. 11. 2015, 21:16
@Pitris. Když se to nedá číst,tak to nečtěte,nikdo,ale nikdo Vás nenutí.....nebudete čísti Vy,bude čísti někdo jiný.....mé články si vždycky najdou příznivce! (L)
Pitris. 29. 11. 2015, 22:12
@balkonovajahudka Ale pokud si dáte pozor na úpravu, bude těch příznivců mnohem víc. Jinak použiji vaše slova: Ve vašich článcích to působí jako rušivý element.

Kategorie