Zobrazit přihlášovací formulář

Předplatné časopisu Raketa

Předplatné časopisu Raketa

Časopis Raketa vychází 4 x v roce, má originální grafiku. Jednotlivá čísla jsou tematicky zaměřená a hlavně je časopis bez reklam.

Objednávka přes Slevomat byla jednoduchá. Dostala jsem se na předplatitelské stránky, kde jsem zadala doručovací adresu, vyplnila jsem číslo voucheru a těšila se na časopisy. 

Asi za dva týdny jsme dostali první zásilku, ve které byla rovnou dvě čísla. To mě trochu zklamalo, protože jsem se těšila, že budeme dostávat časopisy v průběhu celého roku. Když někdy děti dostanou takto víc věcí naráz, nemáme dostatek času si všechno pořádně prohlédnout a přečíst. 

Časopisy jsou určené pro děti od 6 let a řekla bych, že to odpovídá. Našeho 3,5 letého moc nezaujaly, ale pětiletá dcera si v nich se zájmem prohlížela. 

Každé vydání časopisu má své jedno téma, dle ročního období, momentálních svátků nebo jen zkrátka podle aktuálního nápadu či trendu. Toto téma se prolíná celým číslem. Jedno číslo bylo o UFO. Naše děti téma vesmíru zatím moc nezajímá, a téma UFO je pro ně ještě dost nepředstavitelné, tak jsme časopis jen prolistovali a pár témat z časopisu vybrali, o kterých jsme si povídali.

Moc se mi líbí grafické zpracování časopisu. Na stránkách je rozličné množství různých grafických stylů, což seznamuje děti s různou prací ilustrátorů.

V týdnu nám dorazilo číslo Na hory, kde se dozvíme, jak se žije na horách, co je zimní lezení a koho ochraňuje Praděd a Rýbrcoul. Kde je Koruna planety, která hora měří víc než Mount Everest a jak se projevuje vysokohorská nemoc. 

Těším se na společné čtení!

Pokud nemáte děti nebo vás zajímají jiné časopisy, na Slevomatu najdete nabídky předplatného. 

0.0
Publikováno , přečteno 560x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie