Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské tepláčky GUDO

Dětské tepláčky GUDO

Náš prostřední tříletý syn, pro kterého jsem tepláky vybírala, nosí nejraději punčochy nebo legíny a je občas oříšek mu vybrat kousek oblečení, který se mu bude líbit, a který zvládne nosit. I kvůli tomu jsem vybrala šedivou látku bez potisku, aby na něj nebyl vzor moc strakatý, tepláky byly univerzální a daly se nosit k barevnějšímu tričku nebo mikině. Zaujalo mě i žebrování na kolenou, šedivé tepláky tak jsou alespoň něčím zvláštní. 

Objednávka přes Slevomat proběhla jako obvykle velmi jednoduše – vybrala jsem si vzor tepláků a velikost. Cena zboží se odvíjí od velikosti, kterou objednáte. Zvolila jsem si doručení přes Zásilkovnu a pohodlně vybrala moji nejbližší pobočku.

Trochu mě zarazila doba dodání - jsem u většiny internetových obchodů zvyklá, že je zboží skladem a že je mám během pár dní doma. Tady jsem na doručení čekala téměř tři týdny. 

V balíčku na mě spolu s objednanými tepláky čekal dárek, dostali jsme moc pěknou bavlněnou čepici z dílny Gudo, kterou jistě využijeme. 

Kalhoty jsou trochu jiné, než na fotce. Materiál není tak lesklý. To jsem s ohledem na to, že se jedná o oblečení pro chlapce, ocenila. Lemy jsou na fotkách světlé, v reálu je to stejná barva, jako jsou tepláky celé. Tepláky se mi líbí- i žebrování na kolenou vypadá pěkně. Jen nejsem 100 % spokojena s kvalitou. Zadní šev u nápletu nesedí k švu kalhot a o kus to je mimo. Je to jen detail, ale na první pohled jsem si toho všimla. 

Vzhledem k tomu, že cena tepláků před slevou v této velikosti je něco kolem 400 Kč, což podle mě není úplně málo, čekala bych kvalitnější šití. Ráda podpořím českou produkci, ale za tyto peníze by mohla být kvalitnější. 

Se softshellovými kalhotami jsme moc spokojeni, příště bych vybrala raději ty.

0.0
Publikováno , přečteno 667x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie