Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěné puzzle Panda

Dřevěné puzzle Panda

Objednávka přes Slevomat proběhla jako vždy velmi pohodlně – vybrala jsem možnost zaslání přes Zásilkovnu a provedla platbu. Trochu mě znejistila dodací lhůta – na puzzle jsem čekala tři týdny. Při objednání v jiných e-shopech jsem zvyklá na rychlejší zaslání, když je udáno, že produkt je skladem.

Objednala jsem puzzle Panda ve velikosti S, ale vůbec jsem nevěděla, jak velké puzzle mám očekávat, protože balení má obsahovat 100 dílků.

Když balíček dorazil, dostali jsme pěknou krabičku s anglickým nápisem. Po odtržení nálepky na krabičce jsem uvnitř objevila pytlík, ve kterém už byly dřevěné dílky puzzle a malý obrázek, jak má složená skládačka vypadat.

Dílky puzzle jsou v různých tvarech, moc pěkně barevné.

S nejstarší dcerkou, které je pět let, jsme si jednou večer puzzle vysypaly na stůl, že je budeme skládat. Pro pětiletou to bylo ještě obtížné, najít ty správné dílky, když jsme neměly větší předlohu, která by nám mohla pomoci. Přiznám se, že to bylo obtížné i pro mě. 

Pro menší děti by bylo fajn, kdyby dílky skládačky byly větší a byla větší i předloha, podle které by mohly děti puzzle skládat. 

Dřevěné puzzle Panda ve velikosti S bych proto doporučovala spíš pro děti starší, třeba od 8 let, kdy už mají se skládáním i třeba víc zkušeností a více trpělivosti na hledání těch správných dílků. 

Každopádně puzzle je moc pěkné, vypadá, že bude i kvalitní a já se těším, až budeme za nějakou dobu skládat znovu. A snad už se nám bude dařit lépe.

0.0
Publikováno , přečteno 1789x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie