Zobrazit přihlášovací formulář

Mermaiding na zkoušku

Mermaiding na zkoušku

Když jsme dostali možnost v rámci spolupráce se Slevomatem otestovat zážitek – mermaiding na zkoušku - plavání s ploutví mořské panny, věděla jsem, že bude nadšená. 

Kurz probíhá v Aquapalace v Čestlicích. 

Ve vestibulu se jde nahoru po schodech, projde se chodbou až k potápěčskému tubusu, kde už na nás čekala paní instruktorka.

Ač se dcerka těšila, hodně se bála a byl poměrně velký problém ji dostat dovnitř. Velmi oceňuji přístup instruktorky, která byla nejen trpělivá, ale měla pochopení jak pro dceru, tak i pro mě matku. Celou dobu se usmívala a byla moc milá.

Když se dcera převlékla, šly jsme k bazénu, kde probíhá výcvik. Nejdřív šla děvčata do vody bez ploutve. Vyzkoušely si potápění, plavání v brýlích. Dcera stále stála u bazénu a bála se. 

Holčičky dělaly už asi třetí cvičení a konečně si nasadily ploutve mořské panny, to se i moje dcerka konečně odhodlala, že to tedy zkusí. Paní instruktorka byla báječná a chovala se k mé dceři velmi empaticky, až se nakonec malá uvolnila a plavání v kostýmu si užívala. Nakonec i sama plavala a bylo vidět, že je obrovsky nadšená.

Nadšení bylo ostatně vidět i na všech přítomných holčičkách.

Kurz je vhodný i pro neplavce. S dítětem můžete být přímo u bazénu, což velmi oceňuji. Nejen že je bezpečnější, když se kolem bazénu pohybuje víc dospělých, ale i pro mojí dcerku bylo důležité, abych byla s ní a ona se nebála. 

Kurz plavání v kostýmu mořské panny všem moc doporučuji, dcera i já jsme byly nadšené a myslím, že se sem ještě někdy vydáme. 

Pokud byste ještě chtěli do aquaparku, je nutné si pořídit vstupenku. 

Auto zaparkujete v parkovacím domě u areálu Aquapalace. Platí se 100 Kč za den. I když bylo v areálu spoustu lidí, nebyl problém v sobotu dopoledne najít místo na parkování. 

0.0
Publikováno , přečteno 4019x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie