Zobrazit přihlášovací formulář

3,2,1..2/2/23 začínám testovat The 1:1 Diet

3,2,1..2/2/23 začínám testovat The 1:1 Diet

Za poslední 2 roky se mi několikrát stalo, že mi lidé v okolí, např. moji studenti, gratulovali k těhotenství. Začala jsem si připadat jako správná "Jaruna", jak doma říkáme, jenže s kily navíc přišla únava a nechuť se do čehokoliv pouštět. Běhám v kolečku  - od rána do večera práce. Pro jistotu mám práce dvě, takže energii doháním jídlem, a to velmi nepravidelně a často jím pořádně až po práci. Piju kávu, několik za den. Je to placebo, už to nefunguje. Končívám po 21h, a pak na uvolnění od celodenního stresu přijde nějaká ta sklenka vína a k ní mlsání.

Znáte ten vtip? Ptá se dívka přítele: "Budeš mě milovat, i když budu tlustá?" Přítel odvětí: "A teď dělám co?" Doma si právě nad tou sklenkou vína z mých kil děláme srandu. Vím dobře, že moje váha v našem vztahu roli nehraje. Nicméně za ty 2 roky jsem přibrala 20kg a už mě nebaví nosit jen legíny, leč jsou velmi pohodlné.

Jeden večer v časopise narazím na reklamu na The 1:1 Diet a začnu pátrat, co pro sebe můžu udělat. Ručička na váze se nebezpečně začíná přibližovat 100kg, což je mezník, který nechci za žádnou cenu překročit. Vždycky jsem vážila kolem 70kg, při mé výšce 178cm to bývalo akorát. Startovní váha pro hubnutí je 95,7kg. Na konzultaci s paní Císařovou v Praze probíráme moje nezdravé stravovací návyky, zís

kávám komplexní výživový plán pro redukci a přítele na telefonu, pokud mi bude něco nejasné. 

Blueberry bites.

V první fázi se u mě jedná o 3 produkty, které jsou na přípravu jednoduché a chutné. K nim si 2x denně dám určité množství zeleniny, bílkoviny. Miluju vajíčka a tuňáka, proto se v pauzách mezi produkty od The 1:1 Diet objevují nejčastěji. Překvapivě jsou v nabídce i "dobrůtky" k mlsání jako tyhle borůvkové jednohubky. 

Teď o jídle víc přemýšlím, můj den má strukturu, kterou začínám snídaní - smoothie nebo shake, citronovou tyčinkou a z dietního plánu končím teplým jídlem. Zachutnaly mi boloňské špagety a nejvíc asi "hotovka" zeleninové a cizrnové ragů. 

A perlička na závěr - ruku v ruce s touhle dietou se nesmí pít alkohol, taky mi do karet hraje #suchejunor a k The 1+1 Diet ještě "suším". Tekutiny doplňuji hlavně vodou, hlídám to.

Držte mi palce! 

2. část 

                          

Mám za sebou první dvě měření. První z nich mě rozhodně potěšilo. Hodnota tuku v těle se snížila. Nesnížila se o mnoho, ale šlo to dolů včetně pár kg.

Už teď je vidět výsledek snažení. Je vidět, ale hlavně na sobě výsledky cítím vzhledem k nárůstu energie. 

Pokračuji, dle instrukcí paní Císařové z The 1:1 Diet, třemi produkty, a to ráno, odpoledne a večer, které prokládám zeleninou nebo bílkovinou. Ráno nejraději začínám jogurtem (Mixed berry nebo Apple&Kiwi). Je to rychlé a do auta na cestu do práce ideální. Chuťově jsou super i polévky a že je na výběr - thajská, kuřecí, bramborová s pórkem, orientální, zeleninová a taky nová příchuť - tomatová. 

Jak se povedlo druhé měření? Kila jdou sice dolu, ale tuk se zastavil. Tady je vina na mé straně, protože se špatně vypořádávám se stresem. V tomto období roku a po velkých změnách v práci se na výsledcích podepisuje právě aktuální stres. 

Od poradkyně se mi dostalo podpory a povzbuzení. Nevěším hlavu a držím se plánu. 

Jako motivaci jsem si objednala šaty, které se zrovna šijí a měly by být hotové za 3 týdny. Věřím, že #spolukiladolu dáme a budu vám je moci ukázat. 

Abych nezapomněla, tahle dieta nabízí i přihlášení do klientské zóny, kde svůj pokrok vidíte jak v číslech, tak v grafu. 

 

3.část

Cítím se docela pod psa, za což může opět práce a tlak posledních dní. Takhle to vypadá, že bych měla změnit zaměstnání...  Ale další schůzka v Praze s paní Císařovou mi vlévá novou krev do žil. Nejen, že svítí zase sluníčko a snad se blíží jaro, ale i kila jdou se Spolu kila dolů, opravdu dolů.

3,6kg dole. Jupí!

Jsem šťastná za to, že úbytek není razantní, nicméně váha se posouvá směrem dolu. Podle aktuálních výsledků se váha snižuje ve zdravém tempu. Myslím, že snížení o kilo týdně povede i k dlouhodobému výsledku.

Před každým měřením mám trému, čekám, jestli jsem obstála. Vliv na výsledky má mnoho faktorů, jak mě v poradně uklidnili. 

Snížení hmotnosti, nebo i procento tělesného tuku by u mě mohlo být mnohem výraznější, pokud zařadím pravidelnou fyzickou aktivitu. Čekám na lepší počasí a vytáhnu in-line brusle. 

Týden před menstruací mě honí večer mlsná. I na tyto stavy dieta myslí.

 Buď se dá přidat třeba tyčinka, půl tyčinky, nebo kedlubna, která je trochu nasládlá. Z tyčinek u mě vyhrává Lemon Yoghurt Bar. Voní po citronu a chutná dobře. Po konzumaci tyčinky se doporučuje vypít sklenici vody, takže i díky tomu udržuji pitný režim. 

Rodina už si zvykla, že se stravuji jinak a i na ně má tohle testování pozitivní vliv. Drží se mnou aspoň trochu basu a v jídelníčku všech je teď zařazeno víc zeleniny. 

Inspirujte mě tím, že se podělíte o vaši oblíbenou aktivitu

 

4.část

Tento týden byl pro mě důležitým milníkem ples. Člověk se vždycky snaží na plese vypadat co nejlépe. Tedy, nejen na plese se snaží vypadat k světu. 

Měla jsem tentokrát snazší výběr garderoby, protože už se vejdu do těch čerstvě ušitých šatů a to díky tomu, že se poctivě držím plánu od poradkyně. Šaty přišly dřív, než jsem čekala, nicméně před Spolu kila dolů by na mě asi ruply. 

Navíc mě potěšilo, že úplně cizí žena na této společenské události za mnou přišla a střihla mi pochvalu, že mi to ten večer sluší. No nepotěšilo by vás to taky? To hned rozproudí v člověku novou energii do dalšího hubnutí.

Co se týče běžných dnů, tam jsem už zaběhlá a den začínám s The 1:1 Diet - banana shake nebo Mixed berry porridge, když je chuť na teplou snídani.

Teď jsem přišla taky na chuť Shake and go Latte - nahradí to chuť kávy a taky to u mě zažene chuť na nějakou mlsku. Ke svačince ideál, je to taková moje "mlska"

S lepším počasím a úbytkem dalšího kila přišla nová energie. Jestli jste ještě nezačaly hubnout do plavek, Shake and GO! S podporou The 1:1 Diet se to zvládnout dá. 

Zkusíte to? Já už se těším na další kontrolu. 

 

5.část

Další týden máme za sebou. Před každým měřením jsem napjatá, jak dopadne. Jak dopadnu já. Jestli jsem obstála a jestli mě tělo nezradilo. Jsem napjatá, i když cítím, že kila ubývají. Ten úbytek je znát celkově i na mizející únavě. 

Rozhodně mám od poradkyně dobře nastavený plán, protože nemám chutě ani na sladké, ani na nějaké bezduché zobání večer u filmu. V tomhle má můj partner teď výhodu, jelikož není potřeba se se mnou dělit. A vlastně celkově se mnou nemá žádné starosti vzhledem k tomu, že 3 jídla za den mám vyřešená díky The 1:1 Diet a zbytek je např. salát, který připravuji já. 

Win-win!

 

Tchýně si mě minulý týden prohlížela a konstatovala, že tam ty výsledky jsou. 

 

6.část

Jsme ve finále testování! Wow! Vůbec jsem si na začátku nepředstavovala, že to tak rychle uteče. Začít s dietou není zas tak těžké, nejtěžší je podle mě se u ní udržet a nepřestat, když se člověku děje život. 

Sečteno a podtrženo, pouze za dodržování stravovacího plánu jsem zhubla o 5,1kg a zmizelo 3,8kg tuku. Dovedete si představit téměř 4kg tuku někde na hromadě? To není vůbec hezká představa. 

Btw. šaty na fotce jsem si koupila loňské léto bez zkoušení s tím, že velkost 42 mi musí být. No, nebyla. Ani jsem je nepřetáhla, takže vejít se do nich teď je veliká odměna a motivace. 

S ohledem na různé neduhy v průběhu testování, jako např. nachlazení, opary, stres a únava, jsem s výsledkem naprosto spokojena. Stačilo se držet plánu. Kromě kratších procházek se psem jsem ani nijak výrazně nezvýšila fyzickou aktivitu a přesto The 1:1 Diet funguje

 

Díky produktům a jejich jednoduché přípravě jsem našla prostor i na obnovení koníčků a opět chodím na keramiku a španělštinu. Od jara, až přestane tohle aprílové počasí, zase začnu jezdit na bruslích. 

 

Jestli aspoň trošku přemýšlíte, zda to zkusit, za sebe mohu říci, ať se nebojíte a zkusíte to. Teď navíc probíhá "HUBEN", kdy dostanete 1 týdenní plán zdarma. Najděte si svého poradce nebo poradkyni blízko Vás a jděte do toho. 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 1145x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie