Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Hipp kosmetika

Testování Hipp kosmetika

Už ve chvíli, kdy balíček přišel, se holky nemohly dočkat, až budou moci výrobky vyzkoušet. Důkladně si vše prohlédli, otestovali vůni, která byla velmi jemná a příjemná.

Jako první na řadu přišla "zelená" voda. Měli sice trochu obavy, jestli je to neobarví, ale v navodu je psáno že je to naprosto bezpečné a kůži to určitě neobarví. Hned vyndali svá zvířátka a zelená voda byla louka, kde se pásl koník, kráva i ovečka... Využili si to po svém....

Jako další vyzkoušeli mycí pěnu v kachničkové pumpičce. Moc se jim to libilo. Nejsou na toto vubec zvyklé a fakt si to užívali. 

Šampon.... Mladší dcera hned měla starost, zda nebude štípat do očí, ale vůbec se nemusela bát. Nic takového se nestalo. Krásně pěnil, jen po nem měli takové hrubší, jako zacuchané vlasy, tak jsem se bála, jak jejich dlouhé hřívy rozčešu. Ale šlo to překvapivě bez větších potíží. Rozčesávání sprej vůbec nebyl potřeba. 

A krém želva nakonec. Konzistence trochu řidší, ale krásně se roztírá, nezanechává mastný povrch a rychle se vstřebává. Jen na chuť vůbec není dobrý. Tak okolo pusinky opatrně. 

Když starší brácha zjistil, že měli zelenou vodu, co myslíte? Chtěl taky.... A i u začínajícího puberťaka obstála na jedničku.

Takže jako maminka vůbec nelituji toho, že jsme mohli vyzkoušet.... Naopak mohu jen doporučit.... Není nad to, když se k vám večer choulí voňavé ratolesti v župánku a čekají na večerní pohádku.

0.0
Publikováno , přečteno 1919x

Kategorie