Zobrazit přihlášovací formulář

Voňavý HiPP

Voňavý HiPP

Bylo mi velkou ctí, že jsem byla s mým maličkým vybrána pro testování voňavé kosmetiky od HiPP, kterou zdobí roztomilá zvířátka. Můj malý syn byl absolutně nadšený už když viděl obaly od kosmetiky, pak jsme si přivoněli a musím říct, že vůně je opravdu moc příjemná, 

Hrošík nám připravil překvapení ve formě zelené koupele, která se malému samozřejmě moc líbila a společně s pěnovou kachničkou způsobila, že se chtěl koupat dvakrát denně. :D Kachnička i hrošík vytváření jemnou, voňavou pěnu, která zanechává kůži po koupání krásně hebkou. 

Želvík ukrývá pod svým krunýřem krém, který se lehce roztírá a opět nádherně voní. Malý má teď ve vláskách šupiny lupů a krém od HiPPu mu mažu i do vlásků a daří se nám díky tomu snadněji vyčesávat ty neřády. 

Kosmetiku jsme vyzkoušeli moc rádi a musím s čistým svědomím uznat, že u ní zůstaneme a určitě dokoupím ještě další přípravky od HiPPu, protože jsme oba moc spokojení. Malý má citlivější pokožku, ale s touto kosmetikou nemá žádný problém. Krásné dekorace na obalech se dětem moc líbí a zavírání je praktické (nejvíce oceňuji pěnovou kachničku s pumpičkou). 

Doporučuji a dávám deset bodů z deseti! Děkujeme za možnost testování. 

0.0
Publikováno , přečteno 275x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie