Zobrazit přihlášovací formulář

Testování kosmetiky Hipp

Testování kosmetiky Hipp

Ještě jednou děkujeme za možnost testovat dětskou kosmetiku Hipp.

Když zazvonil pán s balíčkem, dcera byla velice zvědavá, co nám pán asi přivezl. Nadšení bylo ještě větší, když zjistila, že balíček je určen pro ni. Už při rozbalování měla jiskřičky v očích, když viděla, že kosmetika je ve tvaru pro děti atraktivních zvířátek. Ihned proběhla čichová zkouška jak má, tak i dcery. Musím uznat, že dětská kosmetika od Hippu má velmi jemnou a příjemnou vůni. Dcera byla vůní unešená a rozhodla se ihned vyzkoušet krém v krásném tvaru želvičky. Tvářila se u toho velice důležitě, protože teď je přece jako maminka. Krém je trochu řidší ale krásně se nanáší a nezanechává mastné stopy. Zvednutý palec a pokyvování hlavou značí, že u dcery krém obstál na výbornou.

Poté nastávají nekonečné 3 hodiny, kdy celým domem opakovaně zní, jestli se už jdeme koupat. :-)

Přišel čas koupání a dcera jako správná ženská vyzkoušela hned všechno. Jako první na řadu přišel hrošík. Hrošík je dětská koupel,která má za úkol obarvit vodu na zeleno a vytvořit krémovou pěnu. Oboje splnil na jedničku a navíc provoněl koupelnu jemnou mandlovou vůní. Přes mé prvotní zděšení, že přece musí být vše zelené se tak nestalo. Zelená barva opravdu neobarví ani vanu a ani dítě.

Jako další přišla na řadu pěna na mytí ve tvaru kačenky. Z pumpičky ve tvaru hlavy kačenky, která dávkuje pěnu na mytí byla dcera nadšená. Pěna je velice jemná a při kontaktu s očima neštípe. 

A nakonec šampon, který se dá použít i na umytí zbytku těla. Má tvar roztomilého lachtana a voní stejně jako zbylá Hipp dětská kosmetika. Největší obava dcery byla, jestli jí to nebude štípat v očičkách, protože ať se snažíme sebevíc, občas se při mytí zbytek šamponu do očí dostane. Ale i v tomhle obstál šampon na výbornou a nic nepálilo. Šampon pěkně pěnil a dcera po něm měla vlásky jemné.

Závěrem bych chtěla říct, že nás dětská kosmetika Hipp mile překvapila a po spotřebování kosmetiky, která nám přišla na testování určitě dokoupíme další.

5.0
Publikováno , přečteno 1928x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie