Zobrazit přihlášovací formulář

Testování kosmetiky HiPP

Testování kosmetiky HiPP

Do testování šetrné dětské kosmetiky Hipp jsem moc ráda, že jsme se mohli zapojit. Děti milují napuštěnou vanu a nejlépe ještě s pěnou.

Byla jsem mile překvapená, když jsem balíček otevřela a uviděla krásné obaly, které se dětem velmi líbily. Poté, co jsem balíček rozbalila jsem chtěla vyzkoušet krém, protože většina krémů je dost parfemovaná a já ráda používám přírodní produkty. Musím říct, že krém má  dobrou konzistenci, není příliš parfemovaný a po použití je velmi příjemná pokožka.

Hned mi bylo jasné, který produkt budou chtít vyzkoušet děti a byla to právě zmíněná pěna do koupele. Když jsem dětem ten večer napustila vanu, dala jsem jim tam hrošíka (pěna do koupele). Barva pěny je zelená, to je taky další plus, protože mám dva syny, ale bubliny už samozřejmě zelené nejsou. Děti byly velmi spokojené. Vyzkoušeli jsem už i sprchový gel a sprchovou pěnu a kačenka (sprchová pěna) je také velmi oblíbená.

Celkově jsem s produkty spokojená, dětem kosmetika vyhovuje a při každé koupeli se těší na bublinky. Určitě můžu vřele všem doporučit.

 

0.0
Publikováno , přečteno 285x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie