Zobrazit přihlášovací formulář

Testování kosmetického dětského balíčku Hipp

Testování kosmetického dětského balíčku Hipp

Všechny produkty jsme otestovali hned ten den, kdy balíček se vzorky dorazil. Jakmile jsme zásilku otevřeli, dcera hned pádila do vany :-).

Testovali jsme krém na obličej a tělo, pěnu do koupele, gel/šampón a kačenku - pěnu na mytí rukou a těla. Trochu jsem měla obavy, protože naše dcera se po kosmetice hned "osype", má velmi citlivou pleť. Než jsem se otočila, tak si dcera ruce i obličej namazala krémem - želvičkou a já čekala, jaká bude reakce na kůži! Nic se nestalo, žádné osypání, zčervenání, nic! Byla krásně promazaná, ale přitom ne mastná, krém je naprosto skvělý a to velmi oceňuji, protože jinak dcera nemůže používat téměř žádný krém, kromě čisté vazelíny.

Za mě tedy naprostá 1! Pěna do koupele - velmi hezký obal - zábavný, barva pěny zelená, veselá, moc příjemná vůně i konzistence, krásně se tvoří pěna. 

Šampónem si umyla vlasy i tělo a vlásky byly po umytí jemné, hebké, dobře se rozčesávaly. No a pěna z Kačenky - velká výhoda je, že se jí nespotřebuje moc, dlouho vydrží, protože je to pěna a krásně a zábavně myje. Pěna je měkoučká, ráda si teď myje ruce :-).

No a velký bonus navíc - balení je naprosto úchvatné, je to vlastně 2 v 1 - kosmetika a hračka, dítě velmi zabaví, Kačenka dokonce ve vaně plave :-), takže nepotřebujete do vany naházet žádné další hračky! No a v koupelně je to krásná dekorace. Umím si tento balíček představit i jako vhodný dárek pro kamarádky, které mají děti nebo k vánocům. 

Celkové zhodnocení: naprostá 1*, citlivá kůže vůbec nezčervenala, dcera se neosypala, to je pro mě stěžejní, balení je velmi pěkné - hračka a v koupelně je zábava. Mandlový olej vynikající. Určitě doporučuji. 

0.0
Publikováno , přečteno 237x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie