Zobrazit přihlášovací formulář

Testování kosmetiky Hipp pro větší děti

Testování kosmetiky Hipp pro větší děti

Na úvod bych chtěla poděkovat týmu mimibazaru, že pro toto testování vybrali právě nás. Když byly obě děti malé, používala jsem pouze kosmetiku Hipp, už od porodnice. Když jsem našla toto testování, přála jsem si být s dětmi vybraná. Víte proč? Najednou jsem zatoužila zase cítit tu jedinečnou specifickou vůní, kterou má právě kosmetika Hipp. 

Zklamání se nedostavilo! Kosmetika voní stejně tak krásně, jako mi voněla před pěti a třemi roky, když byly děti maličké. 

Největším parťákem děti se stala mycí pěna v obalu kačenky. Páni, to je legrace kačenka dává dětem na ruce hustou a voňavou pěnu. Děti kačenku umístily na okraj vany a používají ji k mytí rukou. Já je podezírám, že si teď chodí mýt ruce častěji, než je nutné, ale chápu je, byť dítě, dělám to samé. Skvělé je, že až nám pěna dojde, nádoba je znovu plnitelná a tak ji zase můžeme doplnit jiným mýdlem. 

Radost přineslo koupání s novým šamponem a koupelí, která barví vodu na zeleno. Ta zelená voda, to vám je legrace, děti ze samé radosti nechtějí jít ani z vody a koupel si náležitě užívají. Za mě má velkou pochvalu šampon a sprchový gel, po kterém nepálí oči. Děti testování vzaly poctivě, novými produkty se samy mydlili a zažili s kosmetikou Hipp velkou legraci. 

Zakončení koupacího rituálu dovršila želvička, neboli krém. Krém má tekutější konzistenci, ale dobře se nanáší a vstřebává. Dětská pokožka pak nádherně voní a kůži nedráždí, což je pro mě nejvíce důležité. 

 

Za testování ještě jednou moc děkujeme! Opravdu jsme si jej užili a ostatním maminkám s čistým svědomím tuto kosmetiku doporučujeme. Kosmetiku Hipp mají rády děti i maminky. 

 

0.0
Publikováno , přečteno 322x

Kategorie